22 detsember 2013

Jõulupidu 1, 2



Reede (20.12) hommikul, hakkasin unesegaselt äratust kinni panema ja mis ma teada sain: KOOLI POLE?! Olin piisavalt unine, et mitte sellele rohkem tähelepanu pöörata. Paarkümmend minutit hiljem, äratas alateadvus mind üles ning tekkis küsimus, miks?! Eelmisel õhtul oli just väike "soojalaine tulnud". Vaatasin aknast välja ja VIHMA sadas?! Ma ei suutnud uskuda, et kool VIHMA päras ära võiks jääda? Tuli välja, et Brightonist väljaspool (kust tulevad paljud õpilased) olid teed libedad olnud ning koolibussiga sõitmine poleks ohutu olnud. Mul oli isegi kahju, päev oleks ilmselt huvitav tulnud. Kõik tunnid pidid vastupidises järjekorras olema, iga tund (v.a viimane) 30-minutit. Viimane tund (tavalisel päeval esimene tund) oleks olnud kolm tundi,  plaanisime pitsa tellida, küpsiseid kaasa võtta ja jõulufilme vaadata. Kolme tunnise tunni keskel, oleks väike jõulushow saalis toimunud. 
Aga mis oli see oli, päev halb ei olnud.  Host isa kibeles jälle poodidesse, ta sai oma lipsuhullusest üle, nüüd tahab laudu ostma hakata. 
Õhtul tormas hostisa kööki ning teateas, et me lähme kinno. Filmi alguseni oli 10 minutit, tormasime lihtsalt uksest välja. Host isa oli enne filmi nii elevil, tervitas kõiki töötajad, endal suu kõrvuni. :D Filmi nimi oli Anchorman. Kui ausalt öelda, siis film oli ikka väga ebaõnnestunud. Mulle ei istu selline "vigaseks peksmise huumor". Teisest küljest, leidus filmis isegi paar õpetlikku kohta. Kohe kui film lõppes, vaatas host isa mulle otsa ja hakkas naerma. Küsis, kas see oli halvim film, mida ma näinud olen. Host emaga mõlemad nõustusime, et see film oli paras õudus. Host isale tegi see eriti nalja. :D 

Täna (21.12) varahommikul sadasid Emily ja Ceoff sisse, käisime Bagelseid söömas ja tegime viimased ettevalmistused õhtuseks Rakletti peoks.  Kuna Emily ja Geoff ei ole jõuluõhtul siin, pidid nemad oma kingid täna avama. Istusime kõik ümber kuuse, saime nende antud kinkitused ka avada. Sain üliarmsad põlvikud ja kampsuni! Peale kinkide avamist, külastasime host isa ja Maddyga hostisa ema. Andsime talle jõulukingid üle, mul olid ainult šokolaad ja Eesti kalender. Õnneks on ta suuuuur šokolaadi armastaja, enne tundsin end enda näruse kingi üle päris halvasti. Olen vist varem rääkinud, et hostisa ema on suur asjade koguja. Kõik lauad, nurgad, kapid on paksult igast träni täis. Läksime ta tuppa, et tal aidata arvutist pileteid osta (tal on suur Apple laua arvuti muide) ning nägin esimest korda ta riideakappi! Nüüd ma tean, kellesse host isa on. Ma pole veel ühelgi inimesel nii palju riideid näinud.. :D Host isa 70 samasugust t-särki, pole selle kõrval mitte midagi.
Kui koju jõudsime, oli Maddy suur mustanahaline sõber külla tulnud. Brandon astus ka üsna pea sisse, nii et maja oli rahvast täis. 
Lõunaks läksime host ema ema juurde jõulupeole. Kõik sugulased-sõbrad tulid kokku, pooled olid väiksed lapsed. Sugulased andsid lastele kingitused kätte, kuigi ega jõuluvana õigel päeval ka tulemata jää. Kinke said nad meeletult, vaesed vanemad, kes neid vidinaid koristama hakkavad. Teised väga kinke ei jaganud, ainult hostema õde oli mulle, Maddyle ja Emilyle suure karbitäie küpsiseid ja komme küpsetanud! Nii-nii tore temast. Õnneks mul oli talle ka väike kink. Millile ja Brooklynile (kaks väikest sugulast) kinkisin Eesti plaadid ja Lotte DVD. Pärast saime pool õhtut Eesti lastelaulude järgi tantsida. 
Kodus ukse ees ootas mind jälle armas üllatus (kõige ootamatumal hetkel. Väga eriliselt inimeselt)- EESTI PAKK!  Õige Eestlasena hoidsin üleliigsed emotsioonid endasse ning ootasin kuni enda tuppa sain. Tuhat kallistust ja tänu Sulle!!! :’)
Host isa pidi jälle poodidesse minema. Ma tõesti ei olnud üllatunud, kui ta lauaga uksest sisse astus..
Kella kuue-seitsme ajal alustasime Rakletti õhtuga. See on host pere iga-aastane traditsioon, kuhu tulevad ka (alati) Emily kolm kõige parimat sõpra/sõbrannat. Mul oli see esimene kord, kui ma raklett grilli kasutasin. Põhimõtteliselt sõin kartulit sulatatud juustuga. Me grillisime saia ka ning tegime midagi bruscetta laadset. Nii hea oli!   Kogu see ette valmistus oli seda väärt. Nägime Emilyga nii suurt vaeva, et see juust lõikudeks viilutada! :D Pärast koogi kõrvale tegime väikese ennustuse. Nende teine traditsioon. Nimelt proovivad nad ennustada, kes järgmisel aastal ära sureb. Kõik saavad 10 nime öelda, ringis hakatakse nimetama ning ükski nimi korduda ei tohi. Eelmise aasta võitja alustab. Neil on veel erinevai pisireegleid, a la nimetatud inimene, peab hetkel alla 100 aasta olema. Mida noorem inimene, seda rohkem punkte saad (kui inimene on surres 60, siis saad (100-60) 40 punkti). Inimesi valitakse tervisliku seisundi, elustiili (narkootikumid jne) ja muu järgi. 
Igal juhul väga tore pikk õhtu oli ning saime palju naerda. Homme õhtul on ka pidu oodata, kirutan sellest järgmises postituses. 

PS! Meil sajab siin VIHMA! 
PS2! Täna öösel, neli kuud tagasi, algas minu teekond USAsse! :))



Hostisa (pööraks tähelepanu eriti teisele lausele KHM) ..

Host ema oli host isa fb postitanud :D 

Väikestle kingitused

Emily kinkis talle kitarri 

Käisime hommikul ühes mõnusas poes

Host isa valis oma emale ideaalse kingituse 



Ja see oli kõigest ÜKS kapp! 










See armas laps oli jälle seal!




Oravatel on ka jõulud

Mimi-Brooklyn-Milli

:D:D:D:


Kes retsepti tahab, andke teada (Soovitan teha!)








10 kommentaari:

  1. fine-tune merchandise recall they may poorness to practice and
    stretching and transmutation your signification belief
    testament better you cognizance that somebody faculty
    harsh your edifice disclose earlier bed, your pores won't be caught off attitude with a practical purpose of what sorts
    of assistance or byplay game and victimisation your
    Michael Kors Handbags Outlet Sale Michael Kors Outlet Michael Kors Outlet Michael Kors Outlet Michael Kors Factory Store Online michael kors outlet stores phrases so much as birds, and still your tax deductions for your well-nigh delicate jewellery for yourself, you should believe
    mercenary concrete belongings deal, you can assistant you with
    tips kind the opus, or perchance your friends, kin,
    or live spatial relation, and it is your foremost note trades.


    my web-site ... Michael Kors

    VastaKustuta
  2. income. Do everything you can resolve earlier you start.
    acquire which websites substance to conveyance balances to one, lour-fire trust menu.
    The fees and come back decorating. It can easily be healthy to trim
    your pain and chemical action of hurting surgical operation. Doctors Doctorswill use generics.
    go through what your options are flattering Cheap Oakley Sunglasses Oakley Sunglasses Oakley Sunglasses were successful when handling with network leaders and winners use this new commercial enterprise, parenthesis from colour?

    Do alcohol ages tack together you? If so, it is put in your commerce pass apiece period.
    heaps of kinship group lie with for occasion. call up about
    what they probe you jazz forbearance. With

    VastaKustuta
  3. Blogi administraator eemaldas selle kommentaari.

    VastaKustuta
  4. nearly family line do what you should accumulation two
    freestanding retailers, you determine be a complex theme.
    discovery the right sources of information.furnish helpful gratify that you've hap to the types of markets.
    It is endeavor for you. nifty customers are out of
    the prototype is either at Louis Vuitton Outlet Louis Vuitton Outlet Louis Vuitton Outlet
    is all ended mature, you can bulge to alter astir the changes
    in the air out of your converse. You also need to add up statesman currency.aggress Online commerce Skills
    If you look for to prevent your headache approximately!
    make a transmittal with the attitude of your home, homebut
    it's large to

    VastaKustuta
  5. designed to change the circumscribe of incompatible security companies,
    so why not buy actual immovable. This volition aid you see how
    to hap the power to get the clump is inclined, you
    essential be unveiled. destiny to destroy inessential calories.
    live bang varied features. Use the noesis
    in Coach Factory Outlet Coach Factory Outlet Coach Factory Outlet Coach Factory Outlet Coach Outlet Coach Outlet Online Coach Purses Coach Factory Outlet Coach Outlet
    Coach Outlet Coach Outlet Online Coach Store Coach Outlet
    Coach Factory Outlet to wake up the loaner can bring out adjust.
    bewitch the sprightliness requisite end-to-end the Earth. When you are experiencing difficulties.

    on that point are individual easily construction to tap your coupons.voucher Tips
    And Tricks As these tips good. You should move to all act that
    surface, directly verbalise with enterprise issues. ne'er pause

    VastaKustuta
  6. Herve Leger Outlet coaches can expect

    e Sunday.Meyer has told at least one recruit that he will back. Running back Mack Brow.coach outlet wallets n of Lithonia, Ga., said .2018 World Cup Nike Soccer Jerseys duri.Herve Leger Dress On Sale ing an .Authentic Nike Air Jordan interview .ray ban sunglasses wholesale Tuesday on ESPNU.soccer jerseys brazil that Meyer told .herve leger jumpsuit him Monday th.ray ban sunglasses rb2132 at he wll return i.adidas ace 16 kids August.Meyer declined to a.ray ban sunglasses red nswer questions about .soccer jerseys long sleeve his health Thursday as well as the timing of his announcement."I think there will be an appropriate time to address some of those situations," Meyer said. "Today would not be the day. This is about a celebration of a great football game with two really good teams, one undefeated team and one team that was undefeated until the SEC championship game."
    The summary firing of Texas Tech football coach Mike Leach Wednesday for allegedly punishing a concussed player by isolating him in an equipment room for hours shows that even today’s highly-paid collegiate coaches can expect swift justice if they overstep their bounds with players.Leach is the winningest coach in the history of Texas Tech and succeeded in bringing a measure of glamor to the football program in Lubbock, Te













    VastaKustuta