18 juuni 2014

Lõpp läheneb..



Blogi kirjutamise olen vahepeal täiesti ära unustanud. Nii palju toimub koguaeg, et raske on isegi meenutada mida ma eile tegin. Samas pildid aitavad kõvasti. 

Nii nädalavahetus.. Laupäeval läksin kohe hommikul Sooyeoni juurde, Hartlandi. Tal toimus pere ja sugulastega hüvastijätu pidu- ta otsustas mind ka kutsuda.  Nii armas oli, kui Sooyeoni vanaema saabus (kellega me enne jõule Frankenmuthis käisime) ja mind nähes kohe kallistama jooksis. Mäletas isegi mu nime ja kust ma pärit olen! :) Kui kinkide avamiseks läks, kiskus asi emotsionaalsemaks. Laulsin ikka peas oma "rahustavat laulu", et mitte ka tervet järve nuta. Hiljem läksime pere noorema seltskonnaga lõkke ümber vahukomme grillima. Sooyeoni host isa tuli tegi meile tule ning valmistas mulle kõige ideaalsemalt grillitud vahukommi, mida ma söönud olen.
Kella 8-ajal võttis hostisa meid peale, Sooyeon tegi ka kiired plaanid ning läksime Miyu juurde. Miyul oli viimane õhtu ning pühapäeva hommikul kell 9 läks tal lennuk. Enne pimedaks minemist otsustasime veel Dairy Queeni jalutada. Pidin ikka kõvasti vaeva nägema, et neid kaasa saada. Jõudsime täpselt enne kinnipanemist ning saime pimedas tagasi jalutada. Brighton on tuledes nii ilus! 
Kella viieni hommikul rääkisime juttu ja proovisime Miyu viimaseid asju kohvrisse suruda. Kohvri pakkimine on üks paras õudusunenägu.. Magada sai sel ööl maksimum tund aega, tool pole magamiseks just parim paik. Hommikul läks kiireks, jätsime hüvasti ja Miyu oligi läinud. Pärast jalutasin veel natuke suurema ringiga koju, et kõik mõtted paika saada. Kohvrite nägemisega jõuab reaalsus ikka paremini kohale. 
Tegin kodus tunnise uinaku ning läksime hostisaga bagelseid sööma ja kirikusse. Kirikus jäin magama kogemata.. Sel päeval oli ka isadepäev! Emily, Ceoff ja Maddy tulid külla, läksime vähe uhkemale õhtusöögile. Emily ja Ceoff tõid suure Dairy Queeni tordi ka veel. :D Ma armastan neid päevi, kus kogu pere koos on. Enne magamaminekut sõitsime hostisa ema juurde.  

Sel nädalal olen hakkanud vaikselt pakkima. Kõik vahetusõpilased, kes kohvri pakkimisega hakkama saavad, peaksid eraldi preemia saama. 
Esmaspäeval nägin viimast korda Sooyeoni, jalutasime mööda Brightonid natuke ning tuligi hüvasti jätta. Täna kutsus mind Justine ootamatult külla. Christinel polnud kodus ka suurt midagi teha, seega tuli meiega. Justine valmistus oma lõpupeoks, mis toimub pühapäeval. Lõuanks sõitsime tagasi Brightnoisse, sõime korraliku lõunasöögi, siis käisime veel kinos, Meijeris, Dairy Queenis ja Great Harvestis. Teate milline kuumus siin on.. Hetkel kõlab Eesti lumi täitsa hästi.. Seal vist sadas lund korraks?






Christine - mina - Justine 

Sõitsime Targetisse, kuna hostisa tahtis popcorni.

5 kommentaari:

  1. Kas kavatsed tagasi ka minna? Elama? Tööle?
    Kas sinu arvates on seal hea elada igapäevaselt? :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Külla lähen kindlasti. Ülejäänu osas pole veel kindel. Aga elu on siin küll väga hea. :) Kuigi Eesti on ka väga hea.

      Kustuta
  2. Täitsa lõpp, 3 päeva veel ja sa tuled koju. Alles sa läksid ja ma hakkasin su blogi lugema, varsti pean ise juba ära sõitma :D Jään sinu postitusi kindlasti igatsema :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Oh kui armas. :D Sul tuleb élu kõige põnevam, kogemusterohkem, toredam aasta!!

      Kustuta