09 juuni 2014

Senior All Night Party



See üritus väärib küll eraldi postitust. Mul on neid emotsioone nii raske sõnadesse panna, aga no nii tore oli! Uskumatu, et üks tavaline keskkool millegi sellisega hakkama sai!
Pidu toimus koolis, algusega kell 10:30 p.m. Pikk punane vaip juhatas meid sissepääsuni, kus seisis "piletikontroll", kuigi ega neid väga ei huvitanud. Kotid pidime ära andma, ilmselt, et keegi alkoholi sisse ei smugeldaks.  Koolis muusika käis, kõik kohad ära kaunistatud.  Kohe kui sisse saime, hüüdis üks naine meid photo boothi.  Sel hetkel polnud seal ühtegi inimest, nii et kasutasime võimaluse ära. Kõik asjad peol olid tasuta. Lisaks ilmusid iga tunni aja tagant jõusaali uksele u 20 nime, kes auhinna saavad valida. Uskumatu, kohe esimesel tunnil ilmus minu nimi uksele. Auhinnaruumis sain lauapealt ükskõik mida valida, valikus oli kommikorvist kohvimasinani. Ma valisin kohvimasina, see paistis ideaalne üllatus hostisale, kes koguaeg kohvimasinat taga nutab. Sissepääsu juures anti meile ka neli meie nimelist paberit, mis saime loosikastidesse panna. Loosimisele läksid külmkapp, plasma tv, värviprinter, golfikursus, beats'i kõrvaklapid (!!), arvuti ja veel mõned asjad. Ühesõnaga valikut oli. :D  Igas klassiruumis oli võimalik erinevaid asju teha. Sööklas süüa jätkus, suur rootsilaud oli kaetud (kus ma pidin hulluks minema, kuhu iga tunni aja tagant erinevad restoranid süüa tõid. Söökla kõrval kohe oli kasiino. Minigolfi  väljak tehti väga huvitavalt- ruum oli kottpime, rajad helendavad. Golfi mängimiseks tuli enne karaoket laulda. Karaokes ühinesid meiega paar mu personal finance kalssivenda, kes õnneks laulsid piisavalt kõvasti, et minu viisi mittepidamatus kuulda ei oleks. Söökla ees said lasta endale soengu, henna või meigi teha. Alumisel korrusel oli lasertag ning spordisaal täis erinevaid asju. Minu üks lemmikuid oli "Money box" ehk siis lähed kasti, mis on täis nii päris kui ka võlts raha. Põrandast hakkab tuul puhuma, sa pead raha kinni püüdma (30sek aega) ning kasti toppima. Kõik mis kinni püüdsid, said endale. Mõtlesime kõik, et seal on ainult 1$, kuid tegelikult oli seal ka 5$, 10$ ja ka 20$.  Me Annaga tegime kolm korda. Järjekorras polnud üldse hull seista, rääkisime teistega juttu, Dylan (music humanutyst) mäletas ikka veel mõnda lauset, mida ma talle eelmisel semestril(u 5 kuud tagasi) õpetasin! Igal juhul lahkusin hommikul peolt 33$ võrra rikkamana. :D Kõikidest teistest asjadest, saate piltidelt ilmselt parima ettekujutuse. 
Kell 3 hommikul tuli hüpnotiseerija. Kõik, kes koju polnud läinud, kogunesid meie kontserdisaali. Hüpnotiseerija jäi hiljaks, aga õpilased kandis selle eest hoolt. Vabatahtlikud hüppasid lavale ning hakkasid ise "hüpnotiseerima". Teate, kui hea huumorisoonega need seniorid meil on.. :D  Kui hüpnotiseeria tuli läks nali edasi. Valis siis u 20 õpilast, kes kõik lavale toolidele istusid. Ma ikka alguses mõtlesn, et äkki on see kõik üks suur kokkumäng. Aga kui Justine lavale sattus ning kogu tegevus algas, ei suutnud ma küll uskuda, et keegi teeskleks. Ilmselt poolel saalil kõht valutas naerust. Samal ajal jälle päris hirmus mõelda, et inimesed on nii lihtsalt mõjutatavad. Aga väga-väga cool oli. 
Pidu lõppes kell viis hommikul. Ma ei taha uskuda, et see kõik on nüüdseks läbi. Kooli ees kallistasime ja tegime veel viimaseid pilte, kuna ilmselt ma ei näe enamus inimesi enam kunagi.  See pidu oli ilus punkt, sellele uskumatule aastale BHS'is. 

PS! Mul kõik lihased valutavad nendest aktiivsetest tegevustest.






Kohvik

Loomulikult liigun ma jäätiste poole

Süüa oli puuvilje, burkse, hot doge, pastat, kana, köögivilju, salateid jne jne jne 

Disko nurk, kus terve öö jooksul ei tantsinud vist mitte keegi. 

Mini golf 



Pidime üle selle pulga hüppama. Liikus üles alla, vahest kiiremini vahest aeglasemalt, muutis suunda väga järsku. Christine sai koguaeg vastupead sellega ja lendas ja jäi sinna külge rippuma.. :D 



Keskel oleva palliga pidid kõik vastased hallist kastist välja kukutama. Võitja oli see, kes viimasena seisma jääb. 


Christine lendas juba siis alla, kui pall tema poole hakkas tulema.. :D:D



Võitsin. :D 

Miyu - Christine - Anna - mina

Money box 

Suutsin seal üle 1minuti olla. Üks põhjus miks mul lihased haiged täna on. 

Vapustav

Taga on Hard Rock Cafe

Selle point oli palli vastas meeskonna korvi saamine. Üks väsitavamaid kohti. 


Usakate omalooming




Valeri - kõige naljakam nende hulgast. :D 

Justine - hüpnotiseerija pidi teda püsti hoidma, et ta sellili ei kukuks.

Hüpnotiseerija ütles, et see sinises see poiss on Zach Efron (Justine unistuste mees).

Koorist :(





2 kommentaari: