23 juuni 2014

Viimased päevad Brightonis



Laupäeval toimus Ypsilantis Color Run. Ma läksin reede õhtul Emily (h õde) ja Ceoffi juurde ööseks, kell seitse tuli juba number ära võtaa ja end valmis panna. Color Run (5km) on siis jooks, kus on neli värvipunkti, kus sind erineva värvipuudriga (?) üle pritsitakse.  Saime veel valged t-särgid, peapaela ja igast muid vidinaid. Osavõtjaid oli kuskil 5000 äkki. Start pidi olema kell 8, aga suureks üllatuseks, saime jooksma hakata alles 8:45! Me ei näinud mis seal ees toimus, võimalik, et lasti väikeste gruppidena alguses. Rivi liikus ikka väga aeglaselt. Jooks ise oli see-eest super tore! Sain väga huvitava kogemuse. 80% (ilma liialdamata) osalejatest kõndisid, telefonid käes. See pani küll imestama, et isegi jooksuüritustel textitakse, saadetakse snapchat'e jne. Me proovisime neile mitte otsa koperdada. Jooksu lõpuks olime üleni erinevate värvidega kaetud. Mõned lausa veeretasid selle värvi sees ning lõpetades olid pealaest jalatallani lilla - sinise-rohlise-kollase kirjud. Ma ei taha mõeldagi, kuidas nad selle hiljem ära pesid. Ma pidin peaaegu naha maha kraapima ja ikka olin üsna sinine... Peale jooksu hüppasime veel väiksest putkast läbi, et hommikusööki osta. Kogu üritus oli nii mõnus. Eestis võiks ka midagi sellist korraldada. :) 
Maddy võttis mu Ann Arborist peale ja sõitsime Brightonisse. Pärast lõunal toimus host isa sugulase lõpupidu. Minnes sõitis meie ees üke meesterahvas, 20 km/h, jõi õlut ja liikust ühest tee otsast teise. Õnneks ta pööras enne väiksele ühesuunalisele kõrvaltänavale, kui keegi vastu jõudis tulla! Peol kaua ei olnud, sõime rääkisime paar sõna ja läksime koju. Mulle väga meeldis seal, nad pakkusid juustukooki!
Õhtul läksime Maddyga välja, et enne minu ära minekut veel midagi lõbusat teha. Sõime kõigepealt sushit (issand kui hea see on..) ja siis saime hostisa empsiga Yum-Yum Trees kokku. Ta on lihtsalt nii armas inimene.. Rääkisime juttu, kuni meil Maddyga tuli kinno sõita. Koju saime alles südaööl. Ei tahtnud üldse autost välja astuda, Maddyga saab alati palju nalja. Tema elust peaks eraldi raamatu välja andma..:D 

Täna hommikul oli meil hostisaga viimane "Bagel Sunday". :( Kell 12 toimus kirikus host empsi hüvastijätu pidu. Süüa sai meeletult! Väga palju tuli inimestega rääkida, enamasti ikka sama tekst: millal ma koju sõidan, kas ootan juba, millal ma tagasi tulen/ kas tulen jne. Lõpuks olime kõik väasinud inimestega rääkimisest. :D Vaene host ema, tal tuli kolm tundi jutti inimesi kallistada ja naeratada ja hüvasti jätta. 
Emilyt, Ceoffi ja Maddyt nägin ka täna viimast korda (vahetusaasta jooksul), neile oli väga raske head aega öelda. 
Peale pidu korjas Nate meid Christinega peale ja läksime Marianna ärasaatmispeole. Seal oli väga lõbus- kohtusime uute inimestega, tegime pilte, saime jälle süüa jne. Marianna elab Soomes ning temaga kohtume üsna varsti ma usun. :) 
Nate sõidutas meid tagasi Brightonisse. Jalutasime Christinega kuskil neli tundi mööda Brightonit ringi, meenutasime toredaid aegu. Sõime viimast korda koos Dairy Queeni ja lõpuks lõpetasime La Marsas! Me unistasime terve nädala Pita breadist, mida seal pakutakse. Ühesõnaga viimastel päevadel olen meeletult söönud ja sõpradega/pereliikmetega hüvasti jätnud. Chrsitinega võttis meil hüvastijätmine vähemalt 15-minutit.. 

Kodu meil kõik kastidesse pakitud. Homme hommikul tuleb suur kolimisauto, topitakse kaste ja mööblit täis. Kõik viiakse Richmondi. Mul on viimane öö selles kodus, kalliks saanud toas. Hommse öö veedame kas hotellis, või uues majas. 





Chrsitine


Alex- Marianna - me - Christine


Proovisin Marianna Varsity Jacketit...


Dairy Queen




La Marsa 

13 kommentaari:

  1. Kui sa koju jõudes viitsid võiksid siia paari sõnaga kirjutada, kuidas ja kui ruttu kohanesid uuesti eesti eluga :) Tahan ka minna vahetusaastale ja sinu blogi andis sellest uue tõuke....
    Aitäh, et sain sinuga olla koos Brightonis :) Imeline blogi :)

    VastaKustuta
  2. Ma ei teadnudki, et pere ka kolib. Ehk saaksid Marianna blogi aadressi ka öelda? Ükskord sa mainisid seda, aga nüüd ma ei leidnud.

    VastaKustuta
  3. Tartus ka toimus selline värvide jooks - wow run ;)

    VastaKustuta
  4. Milline linn USAs on sinu arust parim elamiseks?

    VastaKustuta
    Vastused
    1. See nii oleneb. Kellele meeldib suurlinn, kellele väike. See sõltub inimesest. :)

      Kustuta
  5. Miks seal käiakse nii tihti väljas söömas? Ja miks üldse nii palju süüakse? :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Mm.. Väljassöömas kõik ei käi. Enamasti need pered, kes kodus süüa teha ei viitsi. Või lihtsalt meeldib välja minna. Ja süüakse palju, kuna ilmselt neile meeldib söök. :D

      Kustuta
  6. Tere
    On soov ka minna vahetusõpilaseks ja tekkis küsimus-Kui tahad minna kas siis peab oskama inglise keelt või ei? :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. No keeletestist tuleb läbi saada. :) Minu oskused polnud ka kõige suuremad, kuid sain läbi. :)

      Kustuta