25 august 2013

3 päev / mõned veidrad faktid


Hommikul pakkisime Maddyga ta asjad kokku (neid oli MEELETULT palju) ning sõitsime hostisaga ta kolledžisse. See asus Brightonist ~1 tunni kaugusel. Tee peal käsime ühest pirukakohvikust läbi, super koht. Maddy kolledž oli väga suur, punastest kividest hoone. Me ei jõudnud veel isegi ära parkida, kui juba olid kärudega mehed meil sabas. Nad reaalselt tassisid kõik selle kraami Maddy tuppa, kolmandale korrusele. Lihtsalt mainin, et nende asjade hulgas olid ka diivanid, külmkapid jne. See on uskumatu, kui abivalmid inimesed siin on.
Kui olime aidanud Maddyl sisse kolida, läksime ühte kohaliku Taco restorani. Kui olime peaaegu lõpetanud, tulid sinna sööma kamp kohalike töömehi (ma usun, et nad olid töömehed). Kõigil olid räbaldunud kaltsud seljas, näod tahmased ning mõnel oli isegi suits ees (jah, lihtsalt hoidsid seda suus..). Pärast ära minnes istusid kaks neist restorani ees põõsas ning tõmbasid suitsu. Üksi oleks ma sealt küll esimesel võimalusel põgenenud. :D
Kui olime Maddy kolledžisse tagasi viinud, läksime hostisaga shoppama. Kuna kool algab alles 3.septemril ja sellepärast kindlaid sõpru veel tekkinud ei ole, pakkus hostisa ennast välja :D. Poed on siin moodustanud nagu väikese küla. Poodides lasin asjadest silmadega üle, kuna ma tean kui väga mehed shoppamist armastavad. Käisime ka ühes hiiglaslikus raamatu poes, kust ostsin endale jõukohase raamatu. Hea viis keele õppimiseks. Lillelise seljakoti leidsin ka lõpuks!
Õhtusöögiks läksime Brightoni Kreeka restorani, hostisa sõnul pidi seal parim Kreeka salat olema. Tõesti oli hea. Pärast viis ta mu Suzy lemmik jäätisekohvikusse. Vahepeal helistas hostisa ema, et tal on arvutiga probleeme. Naljakas, et USA-s on enam-vähem kõikidel vanematel inimestel iPhoned ja arvutid ning nad oskavad neid kasutada! Igatahes, läksime sinna, ta oli äärmiselt tore. Mu hostisa jutu järgi on tal mõtlemine väga paigast ära (vaimselt on tal kõik korras). Näiteks vihkab ta Obamat, kuna tema arvates on Obama eesmärk (pikemas perspektiivis) riigist välja ajada kõik valged ning sisse meelitada kõik tumedad inimesed. Selle järelduse tegi ta sellest, kui Obama korraldas ühes osariigis tumedanahalistele eraldi laagri. Peale seda rääkisime hostisaga pikalt inimeste valest mõttemaailmast, kuidas telekas ning ajakirjandus mõtleb nende eest ja muudest deep teemadest. Meil on üllatavalt sarnane mõttemaailm.
Paljud on uurinud kuidas mul keelega läheb. Pean ütlema, et üllatavalt hästi. Mitte et ma hästi rääkida oskaks, kuid suudan ennast arusaadavaks teha. Teised üritavad minuga ka võimalikult lihtsalt rääkida, seega on kõik super. Eks eksimisi on ka muidugi. He ja she lähevad pidevalt sassi ning täna ütlesin ühele müüale kogemata Goodbye asemel Good night.. See viimane oli tõesti kogemata, kuna kõrval üks mees korrutas koguaeg "night". :D
Paar veidrat fakti USA lipu kohta:
1) Kui sa tahad lipu masti panna, peab lipp pimedas valgustatud olema. Kui pimedas ei ole lippu näha, tuleb see maha võtta.
2) Kui võtad lippu alla ning see kogemata puudutab maad (olgu see nii uus kui tahes), pead sa selle ära põletama.
3) Kui sa tõmbad lipu vardasse, peab see olema kõrgemal kui mis tahes teine lipp.
4) Kui lipp on maja seina küljes viltuses asendis, võib see olla teiste lippudega samal kõrgusel.
Need on mõned näited, miks hostisale Ameerika ei meeldi.




3 kommentaari:

  1. Mineeee kui armas kott, kust sa said sellise?? :D:D

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Aitäh! :D Aga kuule ma ei teagi mis pood see oli. Kui ma sinna millalgi uuesti satun, siis kirjutan siia ;)

      Kustuta
  2. jaaa see kott! sekundeerin anonüümsele!

    VastaKustuta