30 august 2013

First American Football game


Täna pidi mul Cross Country trenn olema, aga treener oli aja eelmine kord varasemaks tõstnud (mind ei olnud siis). Seega palus mul iseseisvalt jooksma minna. Kui ma uksest välja läksin, nägin järsku Reggiet (?!)! Ma ei tea kuidas ta seda tegi, igatahes pidin ma teda mööda küla taga ajama.. Õnneks sain kätte. Viisin ta tuppa ja jooksin siin samas majade vahel, kõik on nii ilusad ja hooldatud. Kui tagasi jõudsin, võttis Reggie mind hüpates vastu. Ilmselt oli ta õnnelik, et suutis välja pääseda. 

Õhtul oli Brightonis selle "hooaja" esimene mäng. Kuna tegemist oli uhiuue väljakuga, toimus selle auks väike festival. Läksime sinna kaks tundi enne mängu, natuke liiga vara, aga aeg läks ruttu. Seal olid igast batuudid, söögi putkad, lavad jne. Nägin ühte Cross Country tüdrukut ka (see sama, kes Brightoni festivalil oli), jälle märkas tema mind. Kahju, et ma ikka ta nime ei tea.  

Jalgpallurid hakkasid juba varakult soojendama, mäng ise hakkas 19.00. Soojenduse ajal  lasti "Rolling Stones’i", hostisa oli õnnelik (laulis kaasa). Kui soojendus oli läbi, ilmus välja hiiglaslik orkester. Ma ei kujuta ette kui palju vaeva nad iga päev näevad. Muusika saatel toodi Ameerika lipp, lipuhoidja kõrval kõndis püssiga mees (jah, lipp on siin väga püha asi). Loomulikult lauldi enne hümni ja siis algas mäng. Sellest oli võimatu aru saada, aga vähemalt hostisa üritas. Mõistsin et minust ei saa elu sees Ameerika jalgpalli mängijat. Ma isegi ei suuda ette kujutada, et ma tormaks kellegi poole ja üritaks teda maas lömastada.. Aga vaadata oli tore, mulle meeldib kuidas siin inimesed kaasa elavad. 

Kui esimene poolaeg lõppes, hakkasid cheerleaderid tantsima. Ma imetlen nende julgust selliseid hüppeid teha. Kui kõik etteasted olid lõppenud, ilumus välja helikopter, kust hakkas mini (ameerika) jalgpalle lendama. Kui suur osa väljakust neid täis oli, läks kopter ära ning lapsed jooksid korjama. Kas sellel mõni sügavam mõte ka oli, ma ei tea. Igal juhul plats sai kiiresti puhtaks ja algas teine poolaeg. Mäng kestis üsna kaua, läksime enne lõppu ära. Kui me ära tulime, olime 14 punktiga ees!  :D Eks homme kuuleb kuidas läks. 






Hot Dogi õhupall



Brighton Bulldogs 





Cheerleaders 


vastased


umbes veerand orkestrist





Orkester


Vasakul oleval mehel on õhupüss käes..


Mäng 






See helikopter

Mini jalgpallid







11 kommentaari:

  1. Mõni postitus tagasi sa rääkisid, et said endale MacBooki ja paar asja veel, ma tahtsin küsida, et palju ainult see MacBook maksis?

    VastaKustuta
  2. Lõpuks üks hea blogi, mida vahetusaastast lugeda :)

    VastaKustuta
  3. Hei!
    Sa võiksid oma pildid natukene suuremalt panna, siis oleks Su blogi perfect! :)) Kõike head, Sulle! Naudi iga minutit ja sekundit oma aastast!

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Ma panin need kõige suurema peale. Proovin leida mingi viisi, et neid suuremaks saada. Ja aitäh nõuande ning ilusate soovide eest. ;)

      Kustuta
  4. Sa tundud tõsiselt tore tüdruk :) Mõtlesin, et jagan oma arvamust :D :D

    VastaKustuta
  5. Sinu blogi on kindlasti selle aasta parim, sest sa kirjutad sisukalt, aga mitte liialt ning sa ei kirjuta ka liiga üldiselt. :)

    VastaKustuta