28 august 2013

Maddy Kolledž 2


Esimene tund hakkas kell 9, kus me õppisime kuidas Exceli tabelit kasutada. Õpetajaks oli üks tore habemik, kes terve tunni jõi Pepsit. Ma olen õnnelik, et seal leidus teisigi, kes läpakas istusid. Tõesti, umbes pool klassi istusid facebookis.. 
Teine tund oli Feminist art history. Maddy vihkab seda tundi ja tema õnnetuseks kestab see kaks tundi. Alguses olin ma sellest üsna vaimustunud, õpetaja oli äärmiselt tore ja rääkis vahetpidamata oma koertest. Aga kaks tundi on liig. Õnneks peale seda  algas lõuna, söökla oli nagu filmides (kirjeldamiseks parim väljend). Toidu valik oli meeletu: salatid, hamburgerid, pastad, pitsad, puuviljad, koogid jne jne.
Järgmise tunnini oli meil aega, seega läksime Maddy sõprade juurde. Ma teadisn, et tumedatel on enamasti kõva hääl, aga midagi sellist ma küll ei oodanud. Tõesti, ma ei jaksa isegi nii kõvasti karjuda, kui nemad rääkisid. Kuid nende naer on parim. :D 
Viimane tund oli samas klassis kus esimene, sama õpetajaga (kes ikka jõi oma Pepsit). Jäime hiljaks, seega saime kogu tähelepanu endale. Ma põgenesin klassi taha diivanile, kui ma nagunii ei tegele tunnisiseste asjadega. Kõik Maddy läheduses olevad inimesed uurisid, kes ma olen ja kui ta ütles: "She is my exchange student",  jõllitas terve klass mind nagu tulnukat. Õh mulle ei meeldi liigne tähelepanu. 

Õhtul näitas Maddy mulle nende raamatukogu. Reaalselt, Kadrioru loss on (enam-vähem) sama suur kui see seal. Ostsime sealt teed (jah seal oli kohvik) ja läksime ühele väikesele peole/istumisele. Maddy sõbrad on juba nagu vanad tuttavad, seega oli tore. 
Hiljem käisime veel ühel meetingul ning õhtust saime alles kell 10 ajal süüa. Läksime kolledži puhvetisse, inimesi oli üllatavalt palju. Kaks poissi tulid meiega rääkima ja ma kohtasin esimest ameeriklast, kes teadis kus Eesti asub. Ta teadis isegi pealinna! Nad kutsusid meid mingit palli mängima (ma ei saanud aru), aga kuna Maddyl oli vaja palju asju teha, jätsime see kord vahele. Liftide juures nägime Sami ka, juba kaugelt lehvitas meile. Üldse, ma vist jäängi imestama, kui toredad inimesed siin on (vähemalt esmamulje). :D Ja õhtu tipp sündmus: ma ostsin oma esimesed Reese Beanut Butter Cup'sid. 

Vabandust, kui osad pildid väga udused on. Ma lihtsalt üritan neid võimalikult ruttu teha, et liigset tähelepanu vältida. Ja kõik soovitused blogi parendamiseks on teretulnud. :)




esimene klass


Feminist Art History klass

:D 

üks väike-väike osa sööklast, mille jõudsin ruutu teha


Raamatukogu









2 kommentaari:

  1. kui ma täna Medellinis (colombias) jõusaalis käisin, siis mind jõllitati ka. Mulle ka see ei meeldi, nii harjumatu on :D

    VastaKustuta