26 august 2013

Brightoni festival


Hommikul läksime koertega ühte suurde koerte parki. Lisaks meile oli seal veel väga palju teisi koeri, kelle omanikel oli tõsiselt hea huumor. Koguaeg tegid nalja ja rääkisid oma koertest naljakaid lugusid. Üks naine uuris minult igasuguseid asju Eesti kohta ning paljud soovisid ilusat vahetusaastat. Inimesed on siin Brightonis tõesti toredad.
Kui olime koerad koju toonud, viis hostisa mu ühte suurde kaubamajja. Seal oli meeletult erinevaid mõnusaid poode, kuhu ma kunagi mõne sõbrannaga tahan tagasi minna. Meie  selle korra eesmärk oli McBook osta. Apple'i poes oli töötajaid rohkem kui kliente, seega saime kohe endale abilise. Ma sain 966€ eest külmakindla pehmendusega läpakakoti, McBooki, 5 aastase kindlustuse ning 100 dollarilise kinkekaardi. Igal pool võiks nii normaalsed hinnad olla. :D Peale ostu aitas üks tore mees mul kõik vajalikud asjad/ programmid allalaadida. Äärmiselt tore.
Söögikohtade valik oli väga suur, hostisa soovitas ühte populaarset pitsakohta. Söömise ajal läks me jututeema lõbustusparkidele. Hostisa sai teada, kui väga ma neid armastan ning ta lubas mu septembris ühte Cedar Pointi nimelisse lõbustusparki viia! Kodus näitas ta mulle oma lemmik karuselle. Nad pidavat seal lõbustuspargis peaaegu iga aasta käima. 

Hiljem toimus Brightonis vanade autode festival. Et inimestel lõbusam oleks, mängis järve ääres üks kohalik bänd nimega "Steve King and The Dittilies". Nad mängisid igasuguseid vanu hitte, kõlas nii Louis Armstrongi kui ka Michael Jacksoni lugusid.  Lisaks leidus iga nurga peal mõni popkorni, hot dogi või muu junk foodi putka. 
Hostisa näitas mulle kohalikku pulgakommi poodi, mille tegemiseks kasutatakse looduslikku suhkrut. Pulgakommide tegemist oli võimalik poes jälgida. Ostsime siis mõned ning jalutasime hostisa ja Reggiega (väiksem koer) mööda promenaadi ning kuulasime kontserti. Kusjuures, selles järves elavad kilpkonnad, kes on sinna üle 100 aasta tagasi tekkinud. Lihtsalt mainin, et selle sama promenaadi kõrval on kohalik surnuaed. Siin ei ole surnuaiad sellised sünged kohad, nagu Eestis. 

Nägin seal festivalil ühte Cross Country tüdrukut. Ma ise poleks teda märganud, aga ta hüüdis ja tervitas mind juba kaugelt. :D Ma ei suuda meenutada, mis ta nimi on. Aga kui jutt juba inimeste peale läks, siis sain järjekordselt kinnitust, kui sõbralikud ja avatud inimesed siin on. Iga kolmas tuli Reggie juurde teda paitama ning kiitsid kui armas koer ta on. Isegi kolme aastased lapsed. Lisaks suutis  üks võhivõõras tüdruk mind üllatada, kui hüüdis: "Very nice shirt ;)". Tõesti, ma pole veel ühtegi ebameeldivat inimest Brightonis kohanud. 

Koju jõudes tegin väikese tiiru, et ümbrust pildistada. 


Koerte park/väljak







Midagi minule..













Need kaks seal taga arvasid, et ma pildistan neid 







Reggie :D 



Pulgakommide tegemine







USA surnuaed



Seal keskel on kilpkonn, kui keegi märkab :)



















USAkate postkast







Postkast..




Mu uus armastus 


Umbes  sellist muusikat võis seal kuulda 


12 kommentaari:

  1. issand, need 2 tüüpi seal auto varjus on küll koomilised :D

    VastaKustuta
  2. Wuhuuu, mulle nii meeldivad sinu pildid! :D

    VastaKustuta
  3. Mine pekki kui ilusad need autod on seal, ma sulan siin hahaha :D

    VastaKustuta
  4. MACBOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK yea babe, welcome to the club :D:D :D :D :D :D D: D: (ma kujutan täpselt ette su reaktsiooni nende kahe ossi peale kes seal auto kõrval kükitasid haha)

    VastaKustuta
  5. Birku ma lihtsalt ei usu seda et sa oled lõpuks kohale jõudnud see on lihtsalt nii ebareaalne, aga samas nii vinge. ;) Loodan et sul tuleb seal lihtsalt megahüpersupervingeaasta :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Kõige haigem on see, et ma ise ka ei usu seda :D :D Aga aitäh Triinjuušakene ! :D

      Kustuta
  6. Ma tean,et olid eelmine aasta seal jne,aga ma plaanin minna järgmine aasta USAsse VÕPiks. Ja ma ei ole veel tajunud,et kas need kulud ala mcbookid ja spordiriided,õpikud maksab hostpere või sina?

    VastaKustuta