21 august 2013

Tänuavaldus


Mul on lihtsalt liiga palju inimesi keda tänada, seega on see postitus pühendatud kõikidele, kes mind kuidagigi vahetusaastale saamiseks aitasid!  

Esiteks tänan oma kalleid vanemad, kes olid valmis kas või kogu summa kinni maksma.. Ma jään Teile elu lõpuni selle eest tänu võlgu ning annan endast kõik, et tagasi tulles Teie elu nii ilusaks teha, kui võimalik! Ma ei tea, millega ma nii toredad vanemad ära olen teeninud. Tõesti, mul pole mitte ühtegi halba sõna Teie kohta öelda.

Teiseks ma ei jõua ära tänada oma SPONSOREID! Te olete ühed imelised-võrratud-erilised-uskumatult toredad inimesed. Läbi oma kogemuse sain aru, kui vähe Teiesuguseid leidub. Olen kindel, et ükski heategu ei jää tänamata ning need tulevad Teile mitmekordselt tagasi!

Kolmandaks tänaksin oma kallist vanaema, kes toetas mind kokku väga korraliku summaga  (lõpus oli lausa valus seda raha vastu võtta.. aga vaielda oli üsna mõttetu) ja loomulikult kõiki sugulasi, kes mind kas või natukene toetasid.

Neljandaks tänaksin kõikide VÕP-ide blogisid. Eriti tooks välja Liisa Pohlaku blogi, tänu millele ma praegu olen nii kaugel. Mul oli see mõte juba ammu peas, kuid mingi hetk ei paistnud see mulle enam nii ahvatlev ettevõtmine. Kuni ma sattusin Liisa Pohlaku blogisse mille leiate SIIT. Mul pole lihtsalt sõnu.. :D Suur-suur aitäh Sulle selle imelise blogi ja kõige eest!

Viiendaks tänaksin Reeta, kes pühendas ka meeletult oma aega,  kirjade läbi lugemise ja minu aitamisele. Ja Rudolfit, kes aitas mind küll igas mõttes. Tänu temale ma hakkasin üldse helistama, ta elas mulle alati kaasa ning seda just kõige raskemal hetkel. Kui Sa seda kunagi lugema peaksid, siis tea, et Sa oled üks imeline inimene, Suur-suur aitäh Sulle! 
Tooks ka eraldi välja Marie, Marioni, JörgeniCarolina, Kelly, Merikese, Virve ning Hindreku.. ja kõiki minu ülejäänud sõbrad, kes olid mulle igatepidi toeks. 

Ja loomulikult tänaks ka YFU-t, ilma milleta/kelleta ei saaks ma kuidagi vahetusaastale minna.

3 kommentaari: