12 august 2013

Täpsem info pere ja muu kohta


Mu peres on ema, isa, kaks õde ja kaks koera. Eelnevalt kirjutasin ühest õest, kuid YFU eksis. Mul on õed- Emily (21) ja Madeline (24).  Hostõdedest ma väga palju ei tea, kuid kumbki ei ela kodus. Madeline õpib ülikoolis, kuid vaheaegadel pidi kodus olema. Iseloomult olevat ta hästi emotsionaalne ja jutukas. Lisaks mängib ta USA jalkat, mida ma tahaks ka proovida.  Emily pidavat olema kinnisem ja mitte nii jutukas. Aga põhiline on siiski fakt, et ta lemmikbänd on The Lumineers (!!!) :D.
Hostema tegeleb noortele ürituste korraldamisega. Talle meeldib lugeda, kokata, looduses ja kontsertidel käia. Mulle meeldib, et ta armastab oma tööd ja ei tee midagi raha pärast. Raamatute osas on meil ka sarnane maitse- Paulo Coelho.
Hostisa on ülitore! :D Tal on selline mõnus huumor, sarkasm jne. Olen arusaanud, et seoses tööga tuleb tal tihti reisida. Ja juba facebooki profiili järgi võib oletada, kui väga ta oma koeri armastab. Tema ainus reegel oligi, et mulle meeldiks ta koerad :D. Veel tean, et tema lemmik bänd on The Beatlesid ja ta on Tehnoloogia firmas direktor (kui ma ei eksi).
Nagu enamus USA'kaid, on ka mu hostpere kristlased. Neil on oma kirik, kus nad kord nädalas käivad. Lisaks kõigele muule, tegelevad nad ka vabatahtliku tööga. Sellega seoses on nad palju reisinud, isegi Haitil käisid peale maavärinat inimesi aitamas. Kõige armsam on see, et mu hostisal on ühe programmiga seoses 16-aastane sõber, kelle vanemad on surnud ja nüüd ta aitab teda jne. Lihtsalt imelised inimesed.
Kodukohaks on Brighton, mis asub Michigani osariigis. See on väike linn, umbes 7000 elanikuga. Elama hakkan väikeses armsas majas, mul on oma tuba ja vannituba. Viimast tuleb mul hostõdedega jagada, kui nad koju peaksid sattuma. Kodu ümbruses pidavat palju noori elama, kellest enamusega mu hostema iga pühapäev kohtub.
Koolis hakkan käima Brighton High Schoolis, mis asub minu kodust umbes 2 km kaugusel. Kooli on suur, umbes 2000 õpilast ning seal on ainult 9-12 klass. Uskuge või mitte, aga mind pandi 12.klassi! :D Nimelt pannakse kõik Brightonis olevad vahetusõpilased lõpuklassi, et nad saaksid kogeda lõputseremooniat ning osaleda kõikides kooliüritustes. Ülisuper minuarust! Nii peaks igal pool olema. 

***
Kahjuks ei saa ma USAsse jõudes kohe oma pere juurde minna. Hostvanemad on kusagil ära, seega pean elama 10 päeva YFU vabatahtliku juures. Aga eks see ole kogemus omaette, seega pole hullu :D. 

Kuna paljud on küsinud, mis tunded mind hetkel valdavad, otsustasin sellest ka lühidalt kirjutada. Kõlab uskumatult, aga ma absoluutselt ei karda (tean, ise ka ei usu seda). Ainuke asi mida ma ei taha, on lahkumine. Ma tahan minna, aga sõprade/perega hüvasti jätmine on meeletult raske. Olen juba esimesed pisarad ka ära valanud, kui minu kaks kõige armsamat korraldasid mulle imearmsa üllatuse. See jääb mulle veel kauaks meelde. Aitäh teile (veel kord) Marie ja Kärol! :'(




hostvanemad
Emily ja Milli (sugulane)
Madeline ja Milli

Koerad :D



***

Selline üllatus :D


7 kommentaari:

  1. Kullake, USAs on kristlikel perel igal ühel "oma" kirik, aga selle all mõtlevad nad lihtsalt ühte kirikut, kus nad käivad ja millele on pühendunud ja nii.:) Ma usun, et nad ka päris ei oma kirikut. :D

    VastaKustuta
  2. Kas sa ei oska inglise keelt? Tundub muidu tore pere, edu Ameerikas! :)

    VastaKustuta
  3. ja mina ootan siiani tegelikult sinu sponsorite postitust :) :D

    VastaKustuta
    Vastused
    1. KOHE TULEB! Ma saatsin just viimased sponsorkirjad ära ja kui ma kodus olen, peaksin reedel selle postitama. :D

      Kustuta