22 august 2013

U S A


Ma olen hetkel umbes 30h magamata, seega ärge siit palju lootke :D. Igatahes, hommikul kell 4 pidime kõik (9 eestlast) lennujaamas olema, tegime check-inn'i ära ning siis tuli see kõige raskem hetk- hüvasti jätmine. Tuju oli küll väga hea, aga ilma pisarateta päris ei saanud (aitäh Marie, Mammu, Naash ja Maku- kes te mind saatma tulite). Aga kohe, kui olime läbi turvaväravate läinud ja oma väravasse jõudnud, oli tuju juba väga hea. 
Esimene lend läks (kell 6.05) Frankfurti. Frankfurdi lennujaam oli väga suur ning üksi oleks seal raskeks läinud. Seal pidime viis tundi olema, aga tänu toredatele yfukatele läks aeg üsna ruttu. Pealegi tõi keegi Steffan (yfu vabatahtlik) meile kõigile burkse.
Frankfurdist läks lend Washingtoni, lennuk oli mõnusalt suur. Alguses istusin ühe toreda Rumeenia kuti kõrval, kes elas Washingtonis. Tuli välja, et ta käis ka mõni aasta tagasi YFU'ga Prantsusmaal. Laura istus ka seal samas ja kuna üks mees oli valmis kohti vahetama, läksin tema kõrvale. Washingtoni lend kestis üheksa tundi, mis läks üllatavalt ruttu. Vaatasin filme, kuulasin laule, süüa sai ka ja vahepeal käisin teiste YFU'katega rääkimas. Washingtoni lennujaamas kontrolliti meid läbi. Meist tehti pilt, pidime sõrmejälgi andma ja igast pabereid näitama. Siis saime pagasi kätte, jätsime osade YFU'katega hüvasti ja meid, kes Washingtoni ööseks jäävad, võttis üks YFU'kas vastu. Eestlastest jäime ainult mina, Anni, Laura ja Annegret ja lisaks tuli kaks Itaallast. Ühel Itaallasel oli viisaga probleeme, seega pidime teda seal umbes tund aega ootama. Õnneks sai kõik korda ja liikusime lennujaama bussi/takso peatusesse. Uskumatu, kui palav õues oli! Vähemal oli pilves. Igatahes viidi meid bussiga hotelli ette (Hampton Ill Hotell) ja olime kõik üllatunud, et see nii hea välja nägi. Saime neljakesi ühte tuppa, tuba on super. Õhtusöögiks telliti meile pitsat.
Homme on mul õnneks ainult üks lend (Detroiti). Kell 5.30 hakkame lennujaama sõitma, 8 umbes läheb lennuk ja Detroiti sõidab tund aega. Lennujaama peaks mulle hostisa järgi tulema, helistasin ka talle täna. :D
PS! Mulle pole ikka see kõik kohale jõudnud. :D (Aga kõik on väga super! :D)



Maku-Naash-mina-Marie-Mammu

Usakad :)



Hotell




Õhtusöök

Õhtusöök itaallastega

6 kommentaari:

  1. Vinge ;) Ilusat vahetusaastat! ;)

    VastaKustuta
  2. Hei, kas Sa elad ja oledki Detroidis? Või kusagil Detroidi lähedal? Ma olen 3 aastat Detroidi eeslinnas elanud ....

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Ei, ma elan Brightonis :D aga see on Detroidi lähedal küll. :D

      Kustuta
  3. replica bags blog check j9c88j6h79 replica bags wholesale hong kong joy replica bags review more info here a8c66k1c54 replica bags chicago replica bags wholesale mumbai hermes replica handbags h7x90t1z55 replica bags us

    VastaKustuta