21 august 2013

Viimased tunnid Eestis


Lihtsalt uskumatu, et see aeg on käes ja ma pean kahe tunni pärast lennujaamas olema! Magada ma ei suutnud, pea käib natuke ringi ja ma ei jõua ära imestada, et ma tõesti lähen TÄNA (?!). Alles oli jaanuar ning tegin lepingu aastaks 2014/15, alles tundsin ma seda kirjeldamatud rõõmu, kui selleks aastaks vabanes kolm kohta ning üks neist kuulus mulle. Alles ma alustasin oma sponsorite otsimist ja iga päevast tiitellehtede/sponsorkirjade tegemist. Ja ALLES algas suvi ning toimus ELO. Uskumatu, et see on nüüd läbi..
Aga tunnen, et vahetusaasta algab just õigel ajal, sain piisavalt aega et oma armsate sõpradega koos olla ning mööda Eestit ring sõita. Tänu vahetusaastale nautisin igat asja 100% (mis peaks koguaeg nii olema) ning ei tekkinud ühtegi tegevusetut päeva. Suve üks parimaid üritusi oli Positiivus. Kõik need bändid ja kontserdid ja inimesed.. eriti Imagine Dragons (!), Noah And The Whale ja The XX (imeline lõpp kogu üritusele).
Täpselt nädal aega tagasi saime teiste USA'katega Vapianos kokku. Sõime, naersime ja rääkisime kõigest vahetusaastage seonduvast. Uskumatul lahe seltskond! :D Sellel päeval ostsin ka enamus kingitused ära. Õhtul suutsin ühe koti trollipeatusesse jätta, aga läks õnneks ja sain tagasi.

Täna, viimasel päeval, käisime mu naljakate sugulastega Haapsalus "kohvi joomas". Kallistasime ja jätsime hüvasti, suutsin üllatavalt rahulikuks jääda. Õhtul käisin veel viimast korda issiga jooksmas ja peale seda algas pakkimine. Kohutav asi.. kõik kohvrid on ülekaalus ja pooled asjad tuli välja visata. Oleks asi riietes, poleks probleemi, aga mul on lihtsalt liiga palju kingitusi..
Täna skypesime mu hostisaga ka esimest korda. :D See oli reaalselt mu elu kõige naljakam skypekõne. Kujutage nüüd ette kolme eestlast, kellest üks räägib halvemini inglise keelt kui teine.. Tegime hostisale toreda ringkäigu ka majas. Enamasti nägi ta muidugi lage, seinu või mu isa sõrme :D. See suudab mind isegi praegu naerma ajada :D.

Aga mis tunded mul on? Pea käib ringi ja ärevus on sees..See kõik on NII imelik! Mulle pole veel kohale jõudnud, mida me tegin ja loodan, et ma hetkekski ei kahetse oma otsust. Minu teekond "tundmatusse" on praktiliselt alanud.
Järgmine postitus peaks tulema USA'st



VÕP-id maailmakaardil



Hostpere kingid


4 kommentaari:

  1. Hei, kuidas sa alkoholiga üle piiri said vms? :o

    VastaKustuta
  2. replica bags delhi read here f4h56n2t54 replica bags supplier over here e5d48z0t03 louis vuitton fake replica bags pakistan l5q61a3f58 replica bags australia Full Article q1r94u2j56 replica prada nylon bags

    VastaKustuta