31 august 2013

Hostema


Päeval käisime hostisaga shoppamas. Ta viis mu mitmesse erinevasse suurde poodi, proovisin kokku umbes 40 asja ja ostsin ainult kaks. Kui tagasi jõudsime, saabus üsna kohe hostema. See oli esimene kord kui ma teda nägin, äärmiselt tore inimene. :D Rääkisime natuke juttu ning siis läksime hostisaga kooli ning lasime hostemal natuke puhata. Koolis harjutasime lokkeri avamist ja käisime veel kord kõik klassid läbi, kus mul tunnid hakkavad olema. Lokkeri sain isegi ühe korra lahti (!), aga klasside leidmine läheb keerulisemaks. 
Õhtul läkime Mehhiko restorani sööma. Jätsime auto Brightoni linna ja kõndisime sinna jala üle promenaadi/silla (mis on USAs üsna ebatavaline). Restoranis oli mul hetkeks tunne, nagu me oleks hoopis Texases. Söök oli imehea ja väga suur, nagu alati. 
Magustoidu ostisme Dairy Queen’ist, mu hostvanemate lemmik jäätise koht. Nüüdsest ka minu lemmik. Ma olen õnnelik, et mul on terve aasta aega, seal on lihtsalt nii palju häid jäätiseid. Siis jalutasime läbi Brightoni auto juurde.
  
Kell 8 alles jõudsime koju ja mul oli Cross Country trenn tegemata (treener saatis meile ülesanded). Uskumatu kui mõnus on siin õhtul joosta! Nii kahju, et mul fotokat kaasas ei olnud, kuna ma pole mitte kunagi nii ilusat taevast näinud. Tume/hele roosa - oranži segu, mõned tumedamad pilved ümber ning nendes tumedates pilvede lõi välku. Eriti mõnusaks tegi olemise iPodist tulevad Milky Chance, The Lumineers ja Imagine Dragons.

Täna käisime Farmer Marketis, kohalikus juustu ning leiva poes. Õhtul lähme hostvanemate sõprade juurde Pool Partyle. Üritan sellest tagasi tulles kirjutada. 

PS! See koht on nagu miniloomaaed. Eile nägin jäneseid, minioravaid, jaanimardikaid, chipmunkse jne. 

PS2! Sain pildid suuremaks, kuid nüüd torkab nende halb kvaliteet välja. :D Andke siis tagasisidet, kas nii on parem või halvem. 








Neid oli igal pool

chipmunk








See on küll pigem kolmele inimesele kui ühele.








6 kommentaari: