08 august 2013

MULLE ON PERE !

Nüüd kui ma olen veidi rahunenud, suudan midagi enam-vähem normaalset siia kirjutada.

Täna, 8.08.2013 (mu vanaema sünnipäev), on reaalselt mu elu kõige ilusam päev! Hommikul nägin YFU vastamata kõnet, mille üle ma ei imestanud, nad pidid mulle juba eile helistama. Helistasin siis tagasi ja kui kuulsin sõnu: "Lõpuks ometi on meil sulle väga häid uudiseid.. "  hakkas mul süda aina kiiremini taguma. Ja kui kuulsin sõnu: "sulle on pere"  hakkasin ma lihtsalt nutma :D. Jooksin kohe empsile ütlema ja hakkasime koos läbisegi nutma ja naerma. :D  
See on lihtsalt kirjeldamatult hea tunne!!! Ma olen pere oodanud märtsist saadik, mul on minekuni alla kahe nädala aega ja ma olin niiii kindel, et ma lähengi asendus perre! Kõik üritasid mind rahustada, et küll sa saad teada jne, aga ega see väga ei aita :D. Kuid tänu pikale ootamisele, austan ma seda peret tõsiselt palju. Ma olen neile nii tänulik, et nad valisid sadade VÕP-ide seast JUST minu! Ma annan endast kõik, et nad peale mind tahaks veel palju-palju vahetusõpilasi võtta.

Ühesõnaga, pere asub Michiganis, Brightonis. Mul on ema Suzanne, isa David ja õde Madeline. Õde on 21, seega ma kahtlen, et ta pere juures elab. Hostema on project manager, isa on director of Christia.
Koolis hakkan käima Brighton High Schoolis. Tundub suur kool olevat ja otse järve kaldal :D.

Hostperele saatsin ka kohe kirja, aga ma olin emotsionaalselt üsna sassis ning kiri tuli kohutav :D Umbes 4 lauset ja VÄGA palju ":D-smaile".
Kui pere mu kirjale vastab ning rohkem infot/pilte saan, annan teada! :D

7 kommentaari: