04 märts 2014

Niisama


Reedel kool siiski toimus, Mr. Neumanni ennustus ei läinud täppi. Ta on meil isiklik ilmajaam, iga päev saame järgmise päeva ilmaennustuse teada ning mis päeval snowday võimalus on. :) Tunnis alustasime paaristööga, kus peame "meie ideaal riigi" looma. Minu vaated lähevad mu paarilisega täiesti lahku, nii et eks näeb, mis sellest välja tuleb. :D 
Õhtul tulid Emily, Ceoff ja Molly (Emily sõbranna) meile ning tegime väikse "Vieetnami õhtusöögi". Host ema vaaritas terve päeva ning tulemus oli super! Sõime Vieetnami suppi - Pho- Manoa. Poole söömise pealt otsustasin natuke tšillimaitseainet lisaad, mida panin loomulikult liiga palju. Suu põles ikka pool õhtut pärast.

Laupäeval kohtusin host isa teise venna, Bobiga. Tulid koos abikaasaga Howellisse õhusöögile. Valmistusin millekski väga hulluks, kuna host ema otsis juba veini välja,  et tagasi tulles oleks kohe võtta. Lisaks iga teine lause oli "be ready".  Reaalsuses ei olnud midagi hullu. Bob on hostisa vanem vend, suuremat sorti ja valjuhäälne. Terve õhtu möödus väga mõnusalt, Bob aina rääkis lugusid nende lapsepõlvest. Tunnid läksid lugusid kuulates ruttu ning koju saime päris hilja. 
Eestis ilmselt hakkavad lilled juba õitsema, meil jõudis tugel lumesadu laupäeva õhtul kohale. Michigan on üks vähestest kohtadest, kus globaalse soojenemise asemel toimub külmenemine. Suur osa inimesi ilmselt arvab, et kui siin läheb külmemaks, siis on sama lugu ka igal pool mujal maailmas. Kiruvad ainult ennustajaid, kui rumalad nad on. :D Targemaid leidub ka, kes saavad aru, et Michigan pole ainuke koht maailmas. Näiteks mu host vanemad. :) 

Pühapäeval oli kirikupäev. Hostisaga sõime kiiresti ühed bagelsid, tänu millele kirikusse hiljaks jäime. Host isa valis kõige tagumise ääre koha. Pidi hea enne service lõppu välja hiilida olema. :D Kannatas lausa pool aega ära, enne kui ära läksime.. :D 
Õhtul saime hostisa emaga Yum-Yum Trees kokku. Sellest hakkab ka vaikselt iga pühapäevane traditsioon kujunema. :) 

Tänane päev möödus koolis. Iga hommik ei suuda ma ära imestada, kuidas õpilased suudavad rahulikult shortside ja lühikeste varrukatega (õues on -10 kraadi) kooli jalutada. Isegi kui autost koolini on 100m. 
Esimeses tunnis tähistasime Justine sünnipäeva. Sai 18, kuid siin see eriline suursündmus ei ole. Rääkising ka Mr. Mineriga, kes tuli välja, on tennise treener. Viimastel nädalatel olen plaane mitmeid kordi muutnud, kuid otsustasin siiski tennise kasuks. Lacrosse pole ikka päris minu ala. :D 

Homme on day off, kõik juniorid teevad koolis teste + kolmapäev - neljapäev on pool päeva. USAs on lihtne koolis käia. (Y)



PHO

2 kommentaari: