31 märts 2014

Soccer - Weddings


Laupäeval toimus jalgpallitiimi esimene home game. Peale ühte nädalat, mis ma jalgpalli trennis veetsin, sai kogu tiim väga omaks ning mõtlesime Jinjutaga kaasa elama minna. Nate ja Carlos tulid ka, kes siis tüdrukute ja kes jalgpalli pärast. Nate võttis minu esimesena peale ning sõitsime siis Carlosele ja Jinjutale järgi (elavad samas majas). Ootasime natuke ja mõni minut hiljem tuli Carlos välja, Jinjutat ei paistnud kusailt. Kui uurisime, kus ta on on, vaatas Carlos meile suurte küsivate silmadega otsa. Ta polnud kuulnudki, et Jinjuta ka tuleb. Ta oli veel talle lehvitanud ja "have fun" soovinud. Helistasin Jinjutale, õnneks ta oli end ammu valmis sättinud ja sai kohe välja joosta. Carlos paistis väga tüdinud olevat, kuna Jinjuta ei räägi midagi ja kui räägib, siis ta ei saa temast aru. :D 

Ilm mängimiseks (ja kaasa elamiseks) kõige parem ei olnud- külm, vihmane ja tuuline. Ilmselt see seletab, miks kogu "student area" tühi oli. Paar lapsevanemat istusid tekkide sisse mähitult, näod külmast punased. Ma õnneks toppisin endale kodus viis kihti riideid selga (nagu mul ikka kombeks on) + viskasin mõne hilbu kotti ka. Sain kohe Jinjutale riideid juurde anda. Tema ja ka kõik teised, arvasid, et õues on endiselt soe (reedel vedas ilmaga) ning panid ainult pusa selga. Vaesed mängijad, kes kandsid lühikesipükse ja t-särki. 
Poole mängu pealt tulid Danielle ja Nick + veel kaks poissi. Natukenegi rohkem kaasaelajaid. Esimese poolaja vaatasime ära ning õnneks Jinjutal oli vaja koju minna. Pool vaatajaskonnast lahkus samaaegselt, keegi ei suutnud kauem külma taluda. Nate käed olid sõna-otseses-mõttes lillad! Küll pakkusin talle oma kindaid, aga kui ei võtta, siis ei saa sundida ka. Enne lahkumist toksisime natuke palli, kuni meid minema  aeti. Mu youtube õpetusest oli kasu, sain palli täitsa sirgelt lüüa.. Hiljem istusime veel natuke Paneras, jõime teed ja sõima bagelseid. 

Õhtul läksime hostema tuttava pulma, sain "mida vahetusaastal teha" listi ühe risti juurde. Huvitav, et isegi pulma tuleb mõni vanade teksade ja kulunud t-särgiga! Laulatus toimus host empsi kirikus ning hiljem sõitsime Howelli lähedale, kus hakkas õige pidu pihta. Väga uhkes suures ballisaalis. Pruutpaari ootasime kuskil poolteist tundi. Võtsime neid muusika saatel vastu, terve saal tõusis püsti ja plaksutas.
Söömise ajaks kõigil kõhud korisesid. Üks vanem meesterahvas pani juba pea lauale ega tahtnud midagi kuulda. Kui meie kord kätte jõudis (söök serveeriti nagu rootsilauas, laudade kaupa lasti võtma) läks vanamehe nägu särama ja tormas söögi järele. Pulm on üks nendest kohtadest, kus pakutakse rämpstoidu asemel, tervislikku sööki. Laual leidus erinevaid salateid, köögivilju, liha ja muud. 
Hiljem toimusid erinevad mängud ja tantsud. Peale sööki kutsuti kõik mitte abielus naised/tüdrukud lavale pruudikimpu püüdma. See väga ei õnnestunud :D - esimene kord ei lennanud välja, teine kord lendas vales suunas. Aga eks mõni aktiivsem tormas sellele ise järgi. Kui tantsimine lahti läks, suutsid usakad mind jälle (positiivselt) üllatada. Isegi 80-aastased hüppasid ja kargasid ringi. Oleksid jälle nagu 20-aastased olnud. :D 
PS! Olin enda lauas ainus, kes nuga kasutas. Vähemalt Brightonis sellest keegi puudust ei tunne. Isegi liha süüakse kahvliosast. 

Täna jõudis kevad meieni, päike paistis ja kraade vähemalt 12! Proovisin sellest maksimumi võtta, kuna kui Michigani arvestada,  sajab siin ilmselt ülehomme lund.. Tegin siis ühe pika jalutuskäigu, liiga soe, et toas istuda ja eksamiteks õppida (esimesed on esmaspäeval, ilmselt kukun läbi, kuna motivatsioon õppimiseks on 0..). 























Vähemalt saime komme süüa, kuni õhtusööki ootasime 



Pildistasin ümbrust, kui jalutamas käisin






See kuju kaunistatakse alati vastavalt tähtpäevale ära. Eelmisel nädala oli tal Grease muusikali t-särk seljas.



Brighton




Meijer

Inimesed lahkuvad poest kärutäis kilekottidega



Jäätised




Üle 2kg


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar