05 mai 2014

International Dinner 3



Nädalavahetuseks toodi meile suur konteiner maja ette. Proovime ära visata nii palju asju kui võimalik, et kolimine natukenegi lihtsamaks teha. Terve laupäevase hommikupooliku tühjendasime garaaži, uskumatu palju kola aastatega tekib. Kui enne mahtus üks auto ära, siis nüüd mahuksid vabalt mõlemad.  
Õhtu poole toimus meil järjekordne "International Dinner". Hakkab vaiskelt traditsiooniks kujunema. Sel korral Anna (Poola) juures ning erinevalt eelnevatest kordadest, olid kõik host pered ka oodatud. Söögi valmistamine võttis kuskil viis tundi, aga see aeg oli seda väärt! Kõik maitses super hästi.  Saime proovida Soome, Poola, Hiina, Vietnami, Korea, Eesti, Brasiilia ja Tai sööki. Mul oli juhuslikult üks kama pakk kodus, proovisin midagi kamakreemi sarnast teha. Õnneks Anna host ema on pagar ning hädakorral sai kohe temapoole pöörduda. :D Sõime Anna hostisa kirikus- ainuke võimalus kõik inimesed ära mahutada. Kogu õhtu möödus märkamatult (üllatus-üllatus) ja väga mõnus istumine oli. Neid hetki jään ma väga igatsema.  


Pühapäev:

Kiriku jätsin täna vahele, seal toimus suur ristimine hommikul vara. Host isa tuli tagasi, äärmiselt heas tujus, laulis ja tantsis mööda maja ringi. :D Nendel päevadel ei suuda ta kodus istuda, nii et hakkas kohe plaane tegema. Loomulikult oli üheks peatuseks Costco. :D Tagasi jõudes oli host ema töölt koju jõudnud, mõlemad otsustasid väikese uinaku teha.  Mis nende magavate inimestega ikka peale hakata, läksime hoopis Miyuga tennist mängima. Tähendab, plaanisime. Mul oli koolist vaja reket saada. Saime sisse, aga kui hakkasime lokkerilukku avama, tulid kaks tädikest ning käskisid meil otse kohe lahkuda. Üritasime küll seletada, kuid nad jäide endale kindlaks. Miyul oli reket kaasas, seega mingi aeg loopisin talle palle, millele ta proovis pihta saada. Hiljem jalutasime Meijerisse ja Dairy Queeni. 

Kodus viskasime host isaga garaažist viimaseid asju ära ning läksime Hiina restorani õhtust sööma. Host ema pidi kahjuks tööl olema. Peale õhtusööki sõitsime koju, võtsime Riley ning läksime Brightonisse jalutama. Kõndisime ekstra Dairy Queene, et Rileyle üks vanilla cone osta. See pidi tema lemmikjäätis olema… :D Host isa endale ei ostnud midagi, kuna meil on hetkel sügavkülmas tema lemmikjäätised. Kodus pidin teda koos Rileyga pildistama. Ta leidis internetist ühe koera pildi, mida tal oli vaja järgi teha. Viskas end sellili maha, maadles natuke Rileyga, kuni lõpuks saime midagi nende interneti piltide sarnast. :D All pool on pildid olemas. 


Poola - Eesti - Korea 






Brasiilia


Hiina 


Soome

Eesti

Korea

Korea

Poola

Vietnam

Eesti-Korea-Brasiilia-Vietnam-Hispaania-Soome-Tai-Poola-Hiina




7 kommentaari:

  1. Selline küsimus,er millal koju sõidad? :)

    VastaKustuta
  2. millal tallinnasse jõuad?

    VastaKustuta
  3. mida need Korea toidu rullid sisaldavad?

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Hetkel ei oska rohkemat öelda, et midagi kummi sarnast ja maitsetut. Küsisin Korea võpilt, nii et annan teada, kui täpsemalt teada saan. :)

      Kustuta
  4. replica bags paypal i thought about this n4k86z8p02 best replica bags online 2018 replica bags in china replica gucci handbags o9o55s2s05 replica bags philippines greenhills article source r7w09v2e06 replica louis vuitton handbags replica bags turkey f8j10y6r33

    VastaKustuta