29 märts 2014

Grease muusikal



Nädala esimeses pooles midagi suurejoonelist ei toimunud, see on ka põhjus, miks pole ammu kirjutanud. Host isa sõitis järje kordsele tööreisile, oleme host empsi ja koertega üksi. Üks õhtu käsime väljas söömas, lõpetasime mõlemad toidukoomaga. Itaalia restorani minnes ei maksagi vist muud loota. Tellisime esimest korda siin oldud aja jooksl ka magustoidu - valgešokolaadi vaarika toorjuustukoogi. Issand kui hea see oli, täitsa Cheesecake Factory kookidega võrreldav! Pärast kõndisime paar tiiru poes, et enesetunne natukenegi parem oleks.  Muide, host empsilt küsiti dokumenti, kui ta tahtis alkoholi osta. Teenindaja nägu oli nii shokeeritud, kui ta avastas, et ta on 48. :D Päris mitu korda vabandas.

Sellest nädalast hakkasingi tennises käima. Trennid on väga-väga lihtsad, umbes nagu Cross Country soojendus. Mängida ei ole saanud, siin sajab ikka üle päeva lund.. Esmaspäeval tuleb meil esimene võistlus. Ootan huviga, mis seal saama hakkab, kuna 70% meist ei ole kunagi tennist mänginud. :D 

Neljapäeval nägin ära kauaoodatud koolimuusikali  Grease. Enne sõime Sydneyga Ciao Amicis õhtust (Itaalia restoran) ning Yum-Yum Trees ühe jäätise. Ja Grease ..mul pole sõnu.. Uskumatu, kui andekaid inimesi meie koolis leidub. Käisin isegi jaanuarikuus nende esimesel kogunemisel, plaanisin lavataha appi minna. Õnneks seda viga ei teinud, oleks muusikali ainult lavatagant näinud. Piletid müüdi kõik välja ning kuna tahtjaid oli piisavalt, tehti sel nädalal kolm lisa etendust.
Õppimiseks- harjutamiseks jäi neil kolm kuud ja tulemus oli lihtsalt imeline! Host ema veel enne rääkis, et Brighton High School on väga heal tasemel, aga no midagi sellist ma küll ei oodanud. Kõik lavashow, kaunistused, kostüümid, näitlejad.. Eks raha läks ka kõvasti, kuid kõik see on pärit eelmise aasta muusikalist. Selle aasta piletite raha, läheb järgmise aasta muusikali jaoks. Kahju, et sellest ilma jään.
Kuid suureks üllatuseks, sai muusikal väga palju negatiivset tagasisidet. Lapsevnevad leidsid, et n.ö laval suitsetamine (ega keegi päriselt ei suitsetanud) ja kallistamine on väga kohatu. Eriti häiris see väikeste lastega vanemaid. 

Homseks on ka plaanid tehtud. Jalkamäng, pulm  (kelle, sellest pole ma veel aru saanud) ja võimalik, et midagi veel. Ehk leian õhtul jõudu ja tahet sellest kirjutada. Blogi kirjutamine läheb küll üha vaevalisemalt. Iga kolmanda lause taha jään toppama, et kuidas end arusaadavalt väljendada. Komade ja kirjavigade pärast muretsemisest olen ammu loobunud.. :D 


 "1 single scoop"


Kevad


Ainuke pilt mis mul meist Sydneyga (paremal) on





 

2 kommentaari:

  1. Ootan niiväga su postitusi. :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Sellised kommentaarid annavad mulle jõudu kirjutamiseks. Aitäh! :))

      Kustuta