11 märts 2014

Elu esimene jalgpallitrenn


Minu esimene jalgpallitrenn on üleelatud! Otsustasin sellest kohe kirjutada, et esimsed emotsioonid liiga ära ei lahtuks. Trenn oli SUPER! Peale kooli käisime Brenna juurest läbi, vahetasime riided ära ning tormasime jalkahalli (?). Selle kõige tegemiseks oli meil täpselt 30-minutit. 
Trennid peaksid tegelikult õues toimuma, kuid see aasta on neil siin ebanormaalselt külm ning õue enne järgmist nädalat ei lähe.
Trenn polnud just kõige kergem, kuid jäin väga rahule. :D Soojenduseks jooksime kaks rahulikku tiiru, ühe kiirenduse (1 ring on u 450m) + natuke kõhu- ja muid lihaseid. Sel aastal tuli tüdrukutele uus treener, keda keegi väga ei sallinud. Tegi meile kohe alguses selgeks, et see tiim ei tohi kaotada ning meid ootab ees rasked trennid.
Teiseks soojendusharjutuseks pidime kahte gruppi jagunema (meid on kuskil 40-50) ning kümme 450m ringi jooksma- üks ring sprint, teine rahulikum. Esimesel nädalal ta väidetavalt testib meid, et tugevamad välja selgitada. Esimesed kukkusid esimese harjutusega välja. Kogu trenni jooksul hakkasid väga-väga paljud oksendama, tekkis kramp või muu vigastus. Mõni valas isegi pisaraid. Trenni lõpuks jäi grupp tunduvalt väiksemaks. Lisaks esimesele harjutusele, pidime veel mitmeid sarnaseid harjutusi tegema, kuni kella viieni (trenn on 3-5).
Treener ei ole päris ameeriklane ning temast on kohati raske aru saada. Üks kord juhtus, et ei mõistnud teda õieti ja tegime terve harjutuse valesti. Selle asemel, et meid peatada, lasi ta meil harjutuse valesti lõpuni teha ning siis teatas, et peame kogu asja otsast peale tegema. Ma vist saan päris tugevaks kahe kuu pärast. :D Kõik olid treeneri peale nii vihased, sõimasid ja saatsid teda igale poole, kui kuuldealast väljas olime. :D

Jinjuta ja Camilla otsustasid ka tiimiga ühineda, kuid neid trenni ei lastud. Et kaasa teha, peab sul olema arstitõend, et kõik tervis on korras. Tänu Cross Countryle mul sellega probleeme polnud. 
Ühesõnaga, trenni valikuga olen hetkel väga rahul. Õhtul käisme Taco Mondayl ja söök maitses kolm korda paremini kui muidu (ja see on alati imehea!). Tegime Targetis ka väikese shoppingu, kuna kõik seniorid peavad mustas olema ja ma polnud endiselt endale shortse muretsenud. :) Trennid on igal koolipäeval, seega peaks valik suurem, kui üks paar olema. Treeneri viimased sõnad olid, et me oleksime homseks valmis- tuleb tunduvalt raskem trenn. Eks näis. :D

PS! Seniorid kannavad iga päev musta t-särki, sophtmored oranži ja freshmenid valget.

-Lisasin eelmisesse postitusse ka pilte, keda huvitab. 


Pildid peale elu esimest jalgpallitrenni. :D 

Peale elu esimest jalgpallitrenni. :D 






3 kommentaari: