13 aprill 2014

Roller Derby


Viimase päeva hommik algas suure paanika ja tormamisega. Eelmisel õhtul olime piisavalt kaua üleval, et sisse magada ning kellaaegadest saime ka valesti aru. Kahekümne minutiga pidime asjad kokku pakkima, end valmis sättima ja alla fuajeesse minema. Loomulikult magasid kõik teised sisse ja saime seal kohvrite otsas magada. :D  6:20 oleks tulnud plaani järgi kohvrid bussi panna. 

Bussisõit läks kähku ning hüvastijätt tuli oodatust raskem. Kuidas saavad võhivõõrad inimesed, nii väikese ajaga, nii kalliks saada? YFU töötaja polnud veel varem näinud, et mõnes grupis nii palju pisaraid valataks. Õnneks sain Christinega koju ning lootsin autos rahuneda, kodu ukse ees tundisin juba päris rahulikult. Aga no kui uksest sisse astusin ja host pere rõõmsaid nägusid nägin, läksid kraanid jälle lahti. Sel hetkel jõudis kohale, et ma pean nendega üks hetk hüvasti jätma - ja ega palju pole enam jäänud. Emily ja Geoff istusid ka seal samas, kõigil šokeeritud näod peas. Minu esimene pisaravalamine vahetusaasta jooksul (kui filmi vaatamine välja jätta). 
Õnneks värvisid nad just pühademune (lihavõtted on tulemas), aitas mõteid mujale viia. Et olemist veel rõõmsamaks teha, viisid nad mu Dairy Queeni jäätist ostma ning Roller Derby võistlusele.  Viimasest saab googeldades ilmselt kõige parema ülevaate, millega tegemist on. Kogu õhtu muutus nii mõnusaks, üks hetk tuli tunne, et oleme tagasi augustis. Õues oli parajalt soe ja äikesepilved igal pool- niimõnustore. :) Istusime esimese  poolaja ära ja mitte keegi ei imestanud, kui host isa hakkas Emily käest uurimas, kas ta on väsinud ja tahab koju minna. Isegi üllatav, et ta esimese poolaja suutis rahulikult istuda. :D  

Üritan homseks mõned pildid ka lisada, eelmistele postitustele. :) 















Tripi põhilaul 

2 kommentaari:

  1. Hei! Tekkis selline küsimus, et kui nüüd Eestisse tagasi lähed, kas jääd siis klassi kordama? Ja vabandust, kui sellest kuskil kirjutanud oled, ma pole üles leidnud. Edu Sulle sealpool maakera!

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Pean kordama klassi. Kuigi alati on võimalus kooliga rääkida, vahest lastakse samaaegselt õppida ja ei pea kordama. :)

      Kustuta