24 november 2013

Sünnipäev - "Christmas" shopping


Reedel kaunistasime kooris klassis (jõulud tulevad). Mainin seda, kuna saan ühe hea näite Ameerika õpetajate kohta tuua. Nimelt, meil Marianna ja Miyuga polnud midagi teha, keegi ei vajanud meie abi. Leidsime maast jõululaulude raamatu ning läksime kõrvalruumi laulma, Marianna mängis klaverit. Üks hetk sadas õpetaja sisse ning selle asemel, et meid klassi kamandada, tutvustas ta meile Ameerika jõululaule.. Ja nii see tund läks. 
Peale kooli sõitsime koolibussiga Marianna juurde. See buss on tõesti kohutav. Kõik karjuvad ja tõmblevad ringi, omavahel rääkimine on võimatu, kuna me lihtsalt ei kuule! 
Marianna juures olime esimese tund aega kahekesi, saime rääkida ja vaikust nautida. Hiljem tuli ta vend koju. 
Õhtul oli Danielle (Cross Country) sünnipäev (söök ja kino). Alustasime Pizza Hutis. Kokku tuli meid umbes 14, pooltega käisime  Cross Countrys. Enne kino saime kõik väikesed kotid kommidega. See pidavat usas väga populaarne tava olema. Vaatasime Catching Fire’it, mille esilinastus oli alles eile. Jõudsime 40 minutit varem kohale, kuid juba oli saali uksetaga meeletu järjekord. Film ise oli väga hea. Raamat on ilmselgelt parem, aga kui oled lugenud, annab see filmile palju juurde. 

Täna toimus meil suur christmas shopping. Kui seda saab nii nimetada, kinke me väga ei ostnud. Kirjutan selle üsna detailselt, et kunagi saaks meenutada. Nii palju naeru ühes päevas. :D 
Kell üheksa alustasime, käisime osad suuremad, läheduses olevad poed läbi. Host isa otsib endiselt endale viisakaid riideid (mitte et tal juba 3283732 erinevat varianti ei oleks). Käsime enne host vanaemal külas, tal olid mõned sooduskupongid. Host isa vennatütre (12) nägin ka ära, ta veedab oma nädalavahetuse seal. 
Õnneks ostsime kohe alguses Maddyle jõulukingid ära, enne kui host isa hoo sisse sai. See jäigi vist ainsaks jõulukingi ostuks. Edasi sõitsime Howelli. Teepeal peatusime väikeses kaubamajas, host vanaema ja hostisa vennatütar tulid sinna. Valisime kõik koos host isale riideid. Ei leidnud midagi (imede-ime). Sõitsime edasi suurde shopping outleti.  Käisin kõik enda lemmik poed läbi, kuni host isa esimeses poes oli. Tänase päeva jooksul avastasin host isa teise külje - shoppamine! Kõikides poodides käisime kaks, või enam, korda. Esimesest poest leidis püksid, teisest poest pluusi, kolmandast poest veel pluuse. Siis pidime kahte eelmisesse poodi tagasi minema, et ta saaks veel mõned pluusid ja püksid osta (et ikka valikut oleks). Kõige tipuks pidime esimesse poodi tagasi minema, et sealt 75$ püksid osta, KUNA tal hakkas müüast kahju.. Õnneks seal polnud tema suurust. 
Kui me sealt üks kord lahkusime, oli kell 4! Autos hakkas host isa Black Fridayst (suur ööshopping, enne thanks givingut, kus kõik on VÄGA odav) rääkima. Pidin talle lubama, et lähen temaga sinna shopping outleti.. 
Sõitsime koju ja võtsime host ema peale (ta oli tööl). Rääkisime mis me tegime nig ta ütles selle peale, et keegi peaks mulle karika andma. Ta ise üritab igal võimalusel temaga poodides käimist vältida, kuna host isa peab kõikidesse poodidesse mitu korda tagasi minema. Lisaks ostab ta alati t-särke ning siis käime neid poodi tagasi viimas. Täna viisime ka paar tükki tagasi. 
Jätkasime koos host emaga  shoppingut. Läksime tagasi, kust hommikul alustasime. Host ema kommentaarid olid lihtsalt parimad!! Õnneks usas ei vaata keegi sind imelikult, kui sa üle poe täiest kõrist naerad. 
Koju tagasi saime kella 6ks, host isa ema ja vennatütar pidid meile külla tulema. Tee peal host isa rääkis õhinaga, kuhu kõik me hiljem veel lähme. Host ema katkestas ta poole jutu peal ning andis mõista, et kõigil on poodidest kõrini. :D 

PS! Hommikul oli meil väike lumetorm. Siinsed ilmad on ikka väga muutlikud. Üks hetk on lumetorm ja pilves, 10 minutit hiljem on lumi (enam-vähem) kadunud ning päike paistab. Täna oli kuskil -4 kraadi, varsti on ilmselt jälle +15. 



koor

Danielle



Kommikotid, mis me kinno saime





10 minutit hiljem..


Host isa tahtis mulle saapad osta..


Selline oli minu päev. :D


Mõned kotid sain pildile

Väike osa, mis ta ostis


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar