19 november 2013

The Fitz an Tantrum & Capital City


Laupäeva hommikul tundsin hirmsat vajadust jooksma minna, enne kui Clio (tunni aja kaugusel olev linn) poole sõitma hakkasime. Hostisa ütles enne minekut, et tal on mulle üllatus. Ütlesin, et raudselt oliivid, või mõni muu asi, mis mulle ei meeldi (meil käivad siin sellised naljad). Tema aga andis mulle väikese paberkoti, koos Asiago Cheese Bagelsitega! See oli nii armas. 
Cliosse läksime, kuna host emal toimus seal kiriku meeting. Seal läheduses oli suur shopping Mall, kus me host isaga aega veetsime. See mis seal toimus oli kirjeldamatu. Nimelt algas eile jahihooaeg ning enamus mehed läksid jahile. Naised tähistavad seda päeva (iga aastaselt) suure shoppinguga. Uste taga olid reaalselt järjekorrad, kuna inimesed ei mahtunud sisse ära! Kui keegi välja tuli, sai järgmine sisse. Pooltesse poodidesse ei olnud viitsimist minna, kuid paarist hüppasime ruttu läbi ja kohe leidsin ideaalse jõulukingi. Järjekorda nähes pidin infarkti saama.. otsustasime vaadata, kui kiiresti järjekord läheb ning seisime kõigest 20 minutit! Ma poleks uskunud, et nii ruttu läheb. Käisime veel ühes Chocolate Factorys. Läksime sisse ja reaalselt seisime ühe koha peal, kuna see väike pood oli nii ülerahvastatud. Kõige toredam oli see, et igal pool oli võimalus annetada vähiravi jaoks raha! 
Kui shoppingu lõpetasime, läksime Mexican restorani sööma. Lahkudes tormas host isa välja ja hakkas mööda tänavad kätega vehkima ja hüppama? Tema hea sõber sõitis mööda ja loomulikult ei jäänud host isa neile märkamatuks. Ülejäänud aeg möödus nendega veteldes, kuni pidime host emale järgmi minema. 
Host emal oli kõht tühi, seega läksime sinna samasse Mexican restorani. :D Me host isaga tellisime magustoidud. Imehea oli! 

Õhtul valmistasime host emaga marshmallow-nutella pirukaid ja hiljem läksime host isaga poodidesse, tal on uusi tööriideid vaja. Talle ilmselgelt meeldib poodides käia.. Enne seda just oli neil host emaga vaidlus. Host isa tahab kapi "piirid" ümber teha, kuna tal on liiga vähe ruumi. :D 

Pühapäeval käisime hommikul kirikus (nagu alati), pole seal kunagi nii palju inimesi näinud. Host isa jättis mu korraks üksi ja Raadiojaama mees oli kohe platsis ja hakkas mind kätt pidi igale poole vedama. Hiljem sõna-otseses-mõttes jooksime ta eest ära. 
Peale kirikut tulid Emily ja Ceoff meile. Vaatasime Footballi, ise üritasin samal ajal American Literature kodutööd teha. See teks oli vanaaegses inglise keeles, luulelises vormis, kirjutatud. Peaksin selle põhjal väikse kirjandi kirjutama, mida ma ilmselgelt ei  oska teha. Tõlkisin need leheküljed lihtsalt ära ja jään lootma, et õpetaja aktsepteerib seda. 
2:45 algas kirikus üritus, ma pole päris kindel mis see oli. :D Läksin sinna, kuna host isa pidi väikese kõne pidama teemal, kuidas kirik on teda aidanud. Ta oli nii pabinas. Meil oli 5 minutit aega ja selle ajasees jooksime mööda kirikut ringi ning otsisime talle šokolaadi. Kõne oli see-eest väga hea. Ma ei saa aru, miks ta üldse muretseb. Üritus läks ruttu ning peale seda läksime Emily ja Ceoffiga Detroiti, The Fitz and Tantrum ja Capital Cities (kaks bändi esines) kontserdile.  Õues oli 15 kraadi (ilm muutub siin vära järsku) ja igal pool anti tormihoiatusi. Poole tee peal jõudis torm meieni. Kuulasime head muusikat, välku lõi ja taga oli väga mõnus istuda. :D Lisaks leidsin lõpuks USAst inimesed, kellel on minuga sama muusika maitse (The Avett Brothers, The Lumineers, Imagine Dragons, The Fitz and Tantrum, Arctic Monkeys ect)
Detroidis käisime Emily ja Ceoffi sõbraga (kellel oli sünnipäev) õhtust söömas. Restorani saamiseks pidime natuke läbi selle tormi jalutama.. mida kui cool see oli! :D Kuigi hingata väga ei saanud. Restoranis oli äärmiselt palju mustanahalisi, nagu igal pool Detroidis. Söök oli hea ja pärast tehti sünnipäeva "lapsele" üllatus nign toodi kook + neli väikest juustukooki (!!) ja lusikad.
Kontserdile minekuks pidime autoga natuke sõitma, parkla asus kahtlasel kõrvaltänaval ja päris jube oli sealt läbi kõndida. Tänavapostide juures seisid kahtlase välimusega mehed, tahtsid vist raha saada. Igatahes, kontserdile tulid veel Emily neli sõpra, üks neist oli Leedust pärit ning teadis Eestit (wow!). Kontsert ise oli väga-väga super! See kuidas artistid publikuga suhtlesid, valgusshow ect. Ainuke asi mis häiris, olid suitsetajad. Vaatamata sellele, et olime sees, hakkas minu taga olev naine suitsetama.. Aga seda ainult paar korda ja suitsetajaid oli kõvasti vähem, kui Eestis. 
Kontsert lõppes 11- ajal, koju sõit võttis ainult tund või veel vähem. Väga-väga tore oli! 

Täna hommikul sain ootamatult teada, et kooli ei toimu! Koolis oli tormiga elekter ära läinud. Päeval ma reaalselt ei teinud mitte midagi. Õhtul läksime tacosid host vanemate ja Brandoniga sööma. Brandon on lihtsalt nii naljakas + tal on kõige naljakam naer, mida ma kuulnud olen + ta naerab üksi enda naljade üle. :D Hiljem käisime veel paaris poes, host isa otsib endiselt riideid. 

Homme võib-olla jääb ka kool ära, kuna enamus kohtades pole endiselt elektrit (k.a koolis). Let’s see.. 



Clio

Marshmallow-Nutella pirukad



Detroit




Sain host isalt sellise sõnumi :D (Debra on üks k-u-ri naine, kes yfu üritustel korrutab, mida e-i- t-oh-i-teh-a)


Brandon - host isa











4 kommentaari:

  1. haha, su host isal on huumorisoont :D Ja kas need nutella-vahukommi pirukad on head? Nii palju olen neid viimasel ajal näinud.. fb vist ja siis olen mõelnud, et kas nad on head :D

    VastaKustuta
    Vastused
    1. On tõesti :D:D . Aga need pirukad on täitsa head. Kui Sulle maitsevad vahukommid ja nutella, siis on perfektsed. ;)

      Kustuta
  2. Ma lihtsalt armastan su hostisa. :) : ) :)

    VastaKustuta