16 oktoober 2013

Birthday Party


Eile olid koolis kõik üliväsinud ja igal pool räägiti ainult homecomingust. Huvitav, et nad nii kaua väsinud on. :D
Kohe peale cross countryt läksime host ema väikese sugulase sünnipäevale (sai aastaseks). See oli kõige suurem ja uhkem maja, kus ma käinud olen. Majas oli kuus hiiglaslikku magamistuba, mõnes neist oli veel kaks korrust. Keldrikorrusel oli suur veinikelder, kaks kinosaali, "muusikatuba" koos helikindlate seintega ja pubi (koos 392849 klaaside ja muu alkoholiga). Selles majas olid tõesti kõik mugavused, mida inimene oskab tahta. Lisaks oli õues suur järv, kus nad veesuuskade ja skuutritega sõidavad. Ja terves selles majas elab kaks inimest! Sünnipäevalapse vanavanemad. Lisaks on neil umbes neljas osariigis suur maja. Eks USAs on see normaalne, et mida suurem ja rohkem,  seda parem. 
Sünnipäev oli hästi tore. Kohal oli meeletult palju sugulasi, ma mäletan neist umbes kolme. Süüa oli meeletult! Hamburgerid, Hot Dogid, Mac&Cheese, koogid jne. Thanksgivingul pidi kolm korda rohkem süüa olema. 
Söögid on alati nii head, et mulle sobib, kui palju on. Samas on kurb vaadata, kuidas seda raisatakse. Kolmveerand sellest jääb alles ja läheb lihtsal prügikasti. Ameeriklased saavad aru, kuidas palju nad raiskavad. Ma kuulen seda iga päev. Aga keegi ei muuda mitte midagi. :/ Kokanduses on sama lugu. Kui on poolt sibulat vaja, hakivad nad terve ära ning ülejääk läheb prügikasti. Aga see selleks. :D 

Eile öösel kirjutasin oma kirjandi valmis, mille pidin täna klassile ette lugema. Õnneks luges Josh selle enne tunde läbi ning parandas mõned vead ära. Pärast lugemist sain kommi, nii et asi oli seda väärt. 
Ajaloos olime ühe poisiga ainsad õpilased, kuna Freshmenidel on täna ja homme mingi üritus. Nii mõnus vaikne oli, sain kõik kodutööd ära teha. 
Cross Country oli super! Peale tunde viis buss meid järve äärde, kus toimub neljapäevane race. Nägime raja ära ning pärast trenni läksime Erwin Orcard’isse ja sõime apple cider donutseid (ainuke donuts, mis mulle maitseb!). :) 


Umbes veerand majast













See naine on 63 ?! 


Leidisn mõned homecomingu ja footballi fotod. :)


Beebipuuder


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar