18 oktoober 2013

Last race!


Kõige pealt lühikokkuvõte möödnud päevadest. Koolis on tore. Ajaloos sai ilus aeg mööda ning kõik freshmenid on jälle tunnis tagasi. Täna pidime grupitööd tegema, keegi ei saanud midagi aru. Kirjanduses ja füüsikas tegime tasemetesti. Ma loodan, et ma nende taset väga alla ei viinud. Kokandus oli eriti põnev, õppisime kuidas õuna koorida ja ananassi lõigata. 
Eile oli viimane Cross Country trenn! Uskumatu, kui kiiresti aeg läheb.. trenn oli ka eriti kerge, kuna järgmisel päeval oli race tulemas. Juba enne viite olin kodus, läksime host emaga Halloweeni komme ostma. See on üsna hull, mis siin toimuma hakkab. Väidetavalt läheb neil iga aasta üle 100$ kommide peale, kuna ühe päeva jooksul käib siit läbi üle 1500 lapse!? Pärast läksime Sushit sööma. Koht oli  paksult inimesi täis, nägin isegi paari koolivenda. Aga sushi, issand kui hea see oli! Proovisime Halloweeni eripakkumise ära. Sushi punase riisiga, sees oli toorjuust ja igast muud head kraami. 
Õhtu tegid veel ilusamaks kolm imearmast kirja! Aitäh Sirje, Mammu ja USAkas! :D 

Täna oli viimaks see tähtis päev!
Esiteks, Sooyeanil (Korea) oli sünnipäev! Hommikul kritseldasin ruttu, 10 sekundiga, midagi ja kleepisin ta lokkeri pabereid täis. Ta oli väga õnnelik :D. 
Teiseks, täna oli viimane race!!! Saime viimasest tunnist ära. Olin üliõnnelik, et ei pea koori minema..kuni sain füüsikas kutse New Student Groupi meetile. Seal oleks tasuta süüa saanud! -.- Lisaks õues oli 14 kraadi ja padukas. Kohe üldse ei tõmmanud jooksma (mitte, et ma kunagi racele tahaks minna..). Õnneks oli telk üles pandud, ei pidanud väga palju vihma käes olema. Kolm tundi ootamist läksid väga ruttu, soojenduse ajal ligunesime korralikult läbi, sama hästi oleks võinud riietega ujuma minna. Kõige raskem oli riided ära võtta ning nende lühikeste pükste ja topiga starti oodata. Me Mariannaga lihtsalt naersime ja rääkisime, kuidas raudselt meie jooksu ajal tuleb aasta torm. Enesetunne oli tänu sellele 20939201 korda parem. :D Natuke külmumist vahest ongi kasulik, siis oskan soojust rohkem hinnata. 

Jooks oli SUPER! Vaatamata vihmale, porile ja mägedele, oli kõik suurepärane. Jooksin oma isikliku rekordi (24:25)! Usun, et tänu külmale ilmale. Sooja saamiseks lihtsalt pidi kiiremini jooksma. Ja no see hetk, kui sa jõuad finishisse ning see kõik on läbi! Mitte ühtegi cross country race enam! Kirjeldamatu.. Pärast saime veel kooki, küpsiseid ja bagelseid süüa. Padukas jäi ka järgi ja elu oli/on rohkem kui ilus! :D 




eelroog




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar