09 veebruar 2014

International Dinner



Neljapäeva õhtul toimus koolis suur tantsu-laulu show - Cinematastic. Algas alles kell 7, nii et peale tunde läksime Marianna, Tomi ja Jinjutaga Ciao Amicisse sööma. Õudne, palju taha meil söögipeale läheb. See kord kasutasin küll kinkekaarti, sain isegi Marianna söögi selle eest. Peale kõiki Itaalia restorane (kus me käinud oleme), tean, et Ciao Amici parim! Justine sai just tööle sinna - teine töökoht lisaks Great Harvestile. Järgmine päev kuulsin, et ettekanda korraldas sellise draama, kuna kaks meist (mina-Marianna) ei jätnud talle tipi. Meile öeldi, et kinkekaardist ülejääv raha lähebki talle tipiks. Ilmselt mitte.
Ülejäänud aja istusime Yum-Yum Trees, Sydney tuli ka sinna. Tom juba kaalub vaikselt, kas ta peaks Yum-Yum Treesse tööd küsima (kui me nagunii koguaeg seal istume). See väljas söömine on ta rahakoti päris tühjaks teinud. 

Cinematasticuga jäime väga rahule. Kõik usakad oskavad nii ilusti tantsida, laulmisest rääkimata. Ma pole veel inimest kohanud, kellel ilus lauluhääl ei oleks. Poole show pealt sai Tom sõnumi ning tormas uksest välja. Pausi ajal ilmus välja ja lubas enne show lõppu tagasi olla. Õnneks midagi hullu ei juhtunud (ilmselt). Ei hakanud põhjalikumalt pärima, peasi, et kõik oli korras. Koju jõudsime hilja ning kõik kodusedtööd tuli reede hommikul kiiruga ära teha. 

Eile vastu tänast oli mul maja vahetusõpilasi täis. Peale tunde läksime oma kodinatega koolibussi, kus bussijuht ei tahtnud pooli meist ilma vanemaloata peale võtta. Siin nimelt peab lapsevanem paberi kirjutama, kui õpilane tahab teise bussiga sõita. Maha siiski kedagi ei jäetud. 
Tulime minu juurde, host ema viis meid viimaseid asju ostma ning hakkasime küpsetama. Ideaalis pidi iga võp midagi enda rahvusköögist valmistama. Kõik ei leidnud retsepti, mis  oli isegi hea. Ruumi oleks puudu jäänud. Me Mariannaga otsustasime koos karjala pirukaid teha - see idee tuli alles koolibussis. Pool retseptist läks valesti, kuid maitse oli täitsa õige ja teistele meeldis. :D 
Lisaks seitsmele vahetusõpilasele, tulid veel Emily, Ceoff, Maddy ja Justine (koolist) (+ hostvanemad). Kes muidu selle söögihunniku oleks ära söönud. Juhtus kuidagi, et magusat ei teinud keegi. Host isa otsustas kohe Dairy Queeni sõita ja meile  suure jäätisetordi tuua. :D 
Magamise peale ei hakanud piisavalt vara mõtlema, seega pidime end minu ja Maddy tuppa ära mahutama. Hommikul olid kõik kohad kanged ja luud ragisesid (ma olen nagu usakas juba). Hea soovitus kõigile: ärge kunagi valige ääre kohta! Ma hoidsin pool ööd vastas seinast kinni, et mitte põrandale kukkuda. Teises toas polnud ka parem, Jinjuta oli öösel röökima hakanud. Keegi ei tea miks. :D 

Hommikusöögiks ostsid host vanemad meile hunniku erinevaid bagelseid ja cream cheese!  Katsid kõik laua meile äraHommikusöögilaua taga istusime lõpuks üle 4 tunni. Rääkisime juttu, mängisime mänge, kuni inimesed hakkasid vaikselt koju minema. Sooyeon, Miyu ja Jinjuta viisime alles kella 5ks koju. Enne jalutasime Brightonis ringi ja sõime creppe ja istusime  YumYum Trees (Sooyeoni esimene kord?!).






Christine



Meie Karjala pirukad



Jinjuta




Korea snäkk. Maitsesid täpselt nagu toored kiirmakaronid. 











Korea- Tai - Vietnam - Poola



Jäin ka pildile




Host isa otsustas nõusid pesta











Justine





Hommik










Kõik võpid (Brightonis)


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar