06 veebruar 2014

Yum-Yum Tree


Täna oli hommikul nii suur võimalus, et tuleb järjekordne snowday. Eile koolis palusid õpetajad kõik õpikud koju võtta, juhuks kui kool peaks ära jääma. Vedasin siis kõik õpikud ja asjad koju (teate, kui rasked need on! :D), kuid lumepäeva ei tulnud. Üsna üllatav, kuna õues tuiskas ja teed olid paksult lund täis. Eelmisel lumepäeval oli 4 cm lund, tuulevaikne ja isegi lund ei sadanud. :D  Vähemalt on nüüd väiksem tõenäosus, et peame kevad vaheajal kaotatud päevi järgi tegema hakkama. 
Kooli jäid kõik hiljaks ning muud ei räägitud, kui lumetormist. Minu ja Marianna jaoks tavaline talveilm. Koolipäev möödus kiirelt ja lõbusalt. Ühiskonnas oli meil asendus õpetaja, kes ei suutnud mu nime hääldada. Uuris siis, kas ta hääldas õieti ning enne kui jõudsin midagi öelda, karjus keegi tagapingist: "NO! She name is Becky!". Sain järjekordse hüüdnime endale. Child Developmentis joonistasime pilte ja arutasime, kuidas väikesed lapsed neid näha võiks. Avanes hea võimalus telefoni kasutada ja end plaanidega kurssi viia. :D Marianna tundis ennast natuke halvasti ning küsis, kas ma tahaksin tracki temaga vahele jätta ning kuskile istuma minna. Tegime kiired plaanid, kutsusime Tomi ja Sydney ka kaasa. Syndeyga kohtusin esimest korda. Ta oli alles suvel Ameerikasse kolinud, eelnevalt elas aasta oma ema juures, Türgis. Kuigi ta sündis ja kasvas Ameerikas. 
Hakkasime siis parklasse minema, kui Tomile meenus, et tal ei ole ju autot. Halbade teede tõttu, oli ema ta kooli sõidutanud.  Mis seal ikka, läksime jala läbi lume ja mägede. Kellegil meist polnud normaalseid jalanõusid jalas, saime end karastada. Otsustasime Great Harvestisse minna, Justinel (Personal Finance klassist) oli täna tööpäev. Üks koolivend töötab ka seal, kes lubab mulle iga kord suurema leivaviilu lõigata (mida pole veel juhtunud). Nimelt saab seal alati erinevaid leibasid proovida. Jõime teed ja hiljem liikusime edasi Yum-Yum Treesse. Iga kord satub meile sama teenindaja, nii ka seekord. Juhatas meid meie tavapärase lauataha ja otsustasime menüüst midagi korraliku leida. Esimene kord, kui me seal midagi peale jäätise sõime. Neid õhtupoolikuid Yum-Yum Trees hakkan ma ilmselt väga taga igatsema (Eestis). Seega tuleb kõike nii palju nautida, kui võimalik! :)

Host isa tuli ka tööreisilt tagasi ja võttis uue hulluse kaasa. Rääkis mulle, kuidas ta endale uusi susse hakkab ostma. Paar minutit hiljem leidsin host ema facebooki seinalt selle-teemalise postituse. :D Mille leiate alt poolt. 










Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar