24 oktoober 2013

Carlose sünnipäev ja muud


Juba on kolmapäev ja mul pole kahjuks blogimiseks aega jäänud. Koolis sai meil just periood (vms) läbi ning saime oma hinded teada. Olin väga positiivselt üllatunud,  pilt on all pool. :) Nüüd kui Cros Country on läbi, pean ise koju saama. Bussi ei ole pidanud  veel kordagi kasutama, Josh viskab mu iga kord ära. Ta ei lase mul bussiga sõita, usakatele on see väga vastuvõetamatu. 
Eile käsime host emaga peale tunde poes, ostsime igast head kraami kokku ja hakkasime kokkama. Ma tegin enda lemmik juustukooki. Ma olin juba ära unustanud, kui mõnus on kokata! Host ema tegi super hea õhtusöögi. Cheese potatoes. Raudselt üritan seda Eestis järgi proovida.

Täna hommikul istusime enne tunde oma seltskonnaga, nagu alati. Ma olen nii õnnelik, et ma neid inimesi kohtasin. Tänu neile on mu vahetusaasta nii super, nagu see on!
USA kirjanduses vaatasime filmi, raamatu saime lõpuks läbi. Uskumatu, kui segadusseajav võib üks tund olla. Me vahetame iga päev kohti, õpetaja üritab meid oma loogika järgi rühmitada. Eile istusin ühe tunni jooksul neljas erinevas kohas, täna kahes. Kontrolltöö kuupäeva tõstetakse ka iga päev ümber. Igatahes, praeguse seisuga, hakkame homme raamatupõhjal näitlema. Mul pole õrnaaimugi, mida ma tegema pean! Eks näeb, mis nali sealt tuleb. 
Music Humanitys oli meil asendusõpetaja, kõik kutsusid teda "vanaemaks" (heas mõttes). Ta oli kõige hüperaktiivsem vanainimene, keda ma näinud olen. Ta tegi paar aastat tagasi langevarju hüppe ja täna tantsis meile klassi ees. :D :D 
Peale tunde otsustasime Carlose sünnipäeva tähistama minna. Õige päev on küll reedel, aga kahjuks on kõigil juba muud plaanid. Joshil oli trenn, nii et Emily kutsus meid endaga kaasa. Parklasse minnes tabas meid ilus üllatus, õues sadas LUND!? See oli rohkem küll lume-rahe segu ning lõppes kohe ära, aga siiski. Väga veider, kuna õues polnud üldse nii külm (ma käin endiselt enda kampsuniga ringi). Vieetnami võp läks segaseks. See oli tema esimene kord, kui ta reaalselt rahet/lund nägi ning ta otsustas jala koju minna. Polnud just parim mõte, kuna 5 minuti pärast see jäi järele. 
Me saime õnneks autoga, vastasel juhul oleksime pidanud koolis ootama, kuna Carlosel olid kargud (väänas jala välja ning pandi kohe lahas ümber).  Esimene mõte oli kinno minna, aga kuna midagi head ei tulnud, läksime Targetisse. Enne poodi minemist, ostsime Starbucksist joogid, et natuke sooja sisse saada. See mis Halloweeni ajal poodides toimub, on ebareaalne! Igal pool on meeletutes kogustes hiiglaslikke kommipakke. Väga odava hinnaga. Kasutasin juhust ja ostsin endale kommivarud ära. :D 
Kella viieks viis Emily meid Greeka restorani (ta ise pidi tööle minema). Nate ja Josh olid ka üsna pea seal. Carlos tegi meile kõigile välja ja kogu õhtusöök oli ülinaljakas. :D  Mu Mariannal oli kella 7ni aega, seega otsustasime YumYum Treesse ka minna. Nate ja Josh ei saanud kahjuks tulla, aga vaatamata sellele viskasid meid ära. Istusime samas kohas, kus eelmine kord. Kuna me kõik olime vahetusõpilased, saime kõigest rääkida ja uskumatu, kui hästi me üksteist mõistame! Lõpuks istusime seal üle kahe tunni.
Kodus sõime mu kooki.  PS! Marie, nad armastavad meie kooki!! :D 


American Literature - US History - Music Humanity- Cooking- Physics- Choir

Cheese potatoes

Mu kook 

Carlose sünnipäev (mina-Marianna-Carlos-Nate)

Nate-Josh-mina-Marianna-Carlos

Yum-Yum Tree


4 kommentaari:

  1. Vapustavalt ilus tüdruk oled! Loodan, et sul tuleb võimas aasta!

    VastaKustuta
  2. well, nad oleks imelikud kui nad EI armastaks seda, eksoleee! :D :D :D :D peaks ka tegema....teen vanade aegade mälestuseks seda millalgi! muah!

    VastaKustuta