02 oktoober 2013

Monday Taco night


Kool hakkab juba rutiinseks muutuma, näod hakkavad vaikselt meelde jääma. Nimedega on endiselt probleeme. Kõik on Joshid, Maddyd või Abbied..

Eile saime Kooris esinemise vormi kätte, mis on üsna jubedad. Pikad maani mustad kleidi, nagu läheks matustele. Kuigi ma sügavalt kahtlen, et me see aasta esinema hakkame. Me jätkuvalt laulame heliredelit ja teeme veidraid hääle harjutusi. Täna pidime laulusõnu lugema ning igat rida iseloomustama (kas on kuri, lõbus jne). See on vist kõige mõttetum tund üldse, aga vähemalt pole kodutöid. 
Söögivahetunnil sai iga üks, kes ühe paberi ära täidab, tasuta suure küpsise! Paberile suurt tähelepanu ei pööranud, aga seal oli midagi järgmise aasta valikainest. 
Õhtul läksime host ema ja Brandoniga sööma. Host isa pidi ootamatult tööreisile minema. Nimelt on host vanematel ja Brandonil traditsioon, iga esmaspäev tacosid söömas käia.  Läksime mu lemmikusse Mehhiko restorani! Super söök!  Pärast käisime veel Dairy Queenis jäätist ostmas. Nii vähe on õnneks vaja. :)
Brandon (14) on muidu meie naaber, kellel on üsna raske lapsepõlv. Ta ise paistis üsna õnnelik, kuid tema mõlemad vennad on vanglas, ise ei ole ja ema istub ka aeg-ajalt kinni. Kui tema ema vanglas on, elab Brandon mu host vanemate juures. Mu host vanemad on ikka imelised inimesed. 

Täna oli see tähtis päev, kui ma läksin esimest korda koolibussiga kooli! Otsustasin parem Hiina võpi maja juurde minna, siis on kindel, et ma maha ei jää/ vales kohas ei seisa. 
Koolis pääsesin kahest tunnist, kuna meil oli vahetusõpilaste pildistamine (yearbooki jaoks). Kell 10 kogunesime kokku ja meid viidi autoga Brightoni fotograafi juurde. See oli vist kõige mõnusam fotostuudio,  mida ma näinud olen. Üks aktiivne ameeriklane võttis meid vastu ning hakkasime üks haaval pildistamas käima. Hiljem tegime grupipildi ka. Üheksa inimese pildistamine võttis päris kaua aega, aga õnneks ei hakka teiste võpidega kunagi igav! :D 

Peale tunde jooksime riideid vahetama ning sõitsime Cross Country raceile. Uskumatu, et ma seda ütlen, aga see oli esimene race, mis mulle tõesti meeldis! Sealne loodus oli imeline! Rada oli küll üks raskemaid (palju mägesid), aga lõpetades oleksin veel ühe ringi jooksnud!  
Bussisõit oli ka lõbus. Posid ja tüdrukud olid koos (enamus läksid vaenematega) ning uskumatu, kui hea huumor kõigil on.. :D 

Sain natuke targemaks ka. Nimelt Hiinas ja Vietnamis ei tähistata jõule (võpide jutu järgi). Vietnami võp ei ole kunagi lund näinud ning tal pole mingit ettekujutust, kuidas üks jõulukuusk võiks välja näha. Neid ootab ees uskumatu kogemus. :)




host ema - Brandon






See Tai võp on hull! :D 



PS! Parim rohi peavalu vastu, on jooksmine! Mul oli eile enne trenni kohutav peavalu (päev otsa) ja trenni lõpuks oli see läinud. 

3 kommentaari: