05 oktoober 2013

Restoran - jalgpall


Vahepeal on nii kiire olnud, et pole blogi kirjutamiseks aega jäänud. Kõik läheb väga hästi, koolis muutuvad kõik julgemaks ning tulevad ise rääkima. Eesti keel on hakanud osadele huvi pakkuma, aga üldiselt ainult ropud sõnad. Eile ja täna sain kaks tundi kuulata, kuidas üks poiss ütles kõigile: "Sa oled üks kuradi idioot!"..
Õpetajad küsivad mind ka juba rohkem, kirjanduses sain lausa ühe näidendi osa endale. See oli esimene kord, kui ma kuulsin teisi lugemas ja olin üsna shokis. Osad ei suutnud isegi kergemaid sõnu lugeda?! 

Kolmapäeva õhtul käisime host emaga Jaapani restoranis. Enne seda läksime mulle saapaid vaatama. Peale neljandat poodi loobusime ja läksime sööma. See oli üks kohalik Jaapani restoran, kus söök tehti meie silmeall valmis. Uskumatult huvitav kogemus, ma olin küll kuulnud nendest restoranidest, kuid oma silmaga polnud näinud. 
Istusime suure pliidi (?) ümber ning üks hüperaktiivne jaapanlane tuli meile sööki valmistama. Eelroaks pakuti mingit puljongi-laadset suppi, salatit ja ülihäid juustutäidisega asju. Ausalt öeldes, mul sai juba sellest kõht täis. :D
Söögi valmistamine oli kogu õhtu juures kõige huvitavam. Ta loopis neid labidaid ja juurikaid nii kiiresti, et ma ei jõudnud õieti jälgidagi. Mõned juurikad viskas õhku ja enam alla need ei kukkunud. Host ema selgitas, et ta viskas need oma mütsi sisse.  
Söök oli võrratu! Poleks uskunud, et see mulle nii hästi peale läheb. 

Eile sain jälle autoga kooli, kuna host isa tuli varem koju. Host ema ütles mulle juba esmaspäeval, et ta tuleb raudselt kolmapäeval. Ta tunneb teda liiga hästi. :D 

Peale Cross Countryt läksin Marianna juurde. Ta elab South-Lyonis, Birghtonile üsna lähedal. Josh tuli ka sinna ning hakkasime Natele plakatit tegema. Nate on Joshi vend, kelle jalgpalli mängule me läksime. Kujutasin ette, et lähme linnast välja, pool inimtühja kohta.  Tegelikkuses, olid väga paljud tuttavad kohal. Nägin Daniellet (kellega Imagine Dragonsil käisime), Cross Country tüdrukuid ja mitmeid teisi koolist/klassist. Nende mängude juures on kõige toredam see, et seal saab niii palju naerda! Kõik olid meie plakatist ka vaimustunud, kuna kirjutasime sinna poola keelse lause. :D (Josh ja ta vend on Poolast pärit- meil on väike European Union). 
Mäng lõppes 9-ajal (Brighton võitis!!) ning Joshi vanemad kutsusid meid õhtusöögile. See oli vist esimene kord, kui ma sõin reaalset USA toitu. Läksime Brightoni burgeri restorani. Joshi vanemad olid hästi toredad ja jutukad, tegid meile õhtusöögi ka välja. Seal tekkis korralik USA tunne, telekast tuli jalka, fännid istusid baarileti ääres ning röökisid ja elasid kaasa. Söök kõige parem ei olnud, aga see pole väga oluline. See oli neist äärmiselt tore, et nad meid kaasa kutsusid! 
Pärast viis Josh meid koju, kõigepealt Marianna (mu asjad olid tema juures) ja siis minu. Tuli välja, et Joshi maja on minu majast umbes 800m kaugusel. 

Täna käis meile, Music-Humanitys, Alex Johnson (blues) esinemas. Mõnus vaheldus tunnile.
Õhtul läksime host isaga kinno Gravityt vaatama. Film oli üsna hea, aga natuke lühikeseks jäi. Mitte et mulle väga pikad filmid meeldiks, aga lihtsalt film oleks nagu pooleli jäänud. 


Homme lähme osade vahetusõpilastega Macinac islandile. Tagasi tuleme esmaspäeva öösel, seega enne teisipäeva (tõenäoliselt) uusi postitusi ei tule. 

PS! Ma olen oma koolikaaslastele nii tänulik, ilma nendeta oleks ma nüüdseks kõik oma õpikud ära kaotanud. Kooli laud on nii väike ja õpikud hiiglaslikud, seega panen need alati tooli alla. Tunni lõpuks ma seda (ilmselgelt) enam ei mäleta, aga õnneks on see teistel alati meeles. :D 





Need juustutäidisega asjad

Kokk



Ta pani selle sibulatorni põlema



***

Kokandus 

Eilne jalka

Marianna- (ma ei tea kes see tagumine on)- Josh- koolist


Marianna




Alex Johnson


6 kommentaari:

  1. Hei,Mul selline küsimus kas sa muidu eriti ei osanud inglise keelt kui Ameerikasse läksid?aga kuidas need testid ära tegid? :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Mu inglise keel oli klassis üks halvimaid ja ma usun, et õpetajad olid üsna lootust kaotamas. :D Aga eks ma midagi ikka oskan. :D Ja seal testis oli niii palju küsimusi, et ma sain läbi. :D Algus oli väga väga lihtne. Selle teeks iga üks ära. :D

      Kustuta
  2. Mida/keda igatsed Eestist kõige rohkem? (Nt mõni toit, inimene, mingi koht, sündmus, omadus vms)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Hmm.. sõpru ja peret. Kuigi ausalt öeldes, mul ei ole suurt kodu igatsust veel tekkinud, kuna nii palju on teha ja üritan seda aastat natuida. :D Aga merevaiku ja Eesti komme igatsen küll. :D Nautige PRALINEESID! need on parimad. Fazer ka! :D

      Kustuta
  3. check out the post right here s9n86d0i90 best replica bags replica bags gucci check these guys out t7t44e2o80 replica louis vuitton replica bags nyc p9i55w2k85 replica bags los angeles additional resources z5w61c3z01 replica bags gucci

    VastaKustuta