22 veebruar 2014

Florida trip 7



Täna juhtus uskumatu sündmus. Läksime siis hommikusöögile, vaatasime Leaga ringi ning üks hetk kuulsin kuskkilt tuttavat keelt. Jäin seisma, kuulatasin ning tõesti, eemal seisev ettekandja rääkis eesti keelt!! Tormasin Leale järgi ning ei suutnud oma elevust tagasi hoida. Jätsin oma asjad sinna paika ning läksin selle naisterahvaga rääkima. Viimati rääkisin (valjult) Eesti keeles jõuludel ning ma ei suuda kirjeldada, kui raske oli rääkida! Sõnad ei tahtnud välja tulla ning iga teise lause ütlesin inglise keeles. Rääkisime ning ta olevat Floridas juba kaheksa aastat elanud. Kõik tema tütred on ka USAs, ta oleks tahtnud mulle neid tutvustada, kui ma vaid seal elaks. Kaua vestelda ei saanud, läksime niigi viimasel minutil sööma. Kuid võttis seest soojaks küll. :D

Päeva veetsime Universal Studios. Esimene päev, kui päikse asemel katsid taevast mustad vihmapilved. Õhk oli nii niiske ja raske. Plaanisime kohe väljas olevad karusellid enne vihma läbi käia.
Kogu Universal Studio oli väga cool! Kahtlemata sai minu lemmikuks Harry Pottery osa. Et karusellile saada, pidime läbi Sigatüüka kooli (vist oli see nimi??) kõndima. Kõik on viimse kui detailine ära valmistatud. Isegi laulev maal oli, kus see naine oma häälega klaasi purustab. Jõudsime ühisele otsusele, et sealne karusell oli kogu pargi parim. Sõitsime karuselli tooliga (?) mööda ruumi ringi, seinad olid ühe suure ekraaniga kaetud, mis lõid meile ettekujutuse, nagu istuksime luua seljas ja sõidaks mööda taevast ja käike ringi. Ilmselt oli see kõige segasem kirjeldus, kuid ehk oskate aimata.
Harry Potteri külas saime ka ringi jalutada, kus olid kõik George ja Fredi triki-kommi poed. Ostin isegi paar šokolaadi konna. Poes müüdi kuivatatud putukaid (päris putukaid!), mida me ka kõik endale ostsime (homme bussis hakkame proovima:D). Lõuant sõime suures "sööklas", mis kujutas Sigatüüka koolisööklat. 
Parkides ringi käimiseks anti aega kella kaheksani õhtul. Õhtusööki sõime Sweet Potatos - buffet restoranis. Söögid nägid nii head ja isuäratavad välja, et lõpetasime kõik toidukoomaga. Pluss seal sai vanilje MASINAjäätist (!) võtta, nii palju kui hing ihkas. :D

Mis meil veel toimub? Toimub see, et kõik jäävad järjest haigeks.  Kõigepealt Cozmo (Jaapan), ei tulnud hommikul meiega Universal Studiosse isegi kaasa (hiljem küll toodi järgi). Siis Leal tekkis kohutav peavalu, Matteo tundis imelikult ning Norrakas ei suutnud isegi suppi süüa, kuna värises üle keha. Loodetavasti saavad nad kõik ruttu terveks!!

Õhtul saime natuke allkorrusel istuda. Lisa (Saksamaa) tantsis meile kõhutantsu, mida ta lasteaiast peale praktiseerinud on. Super esitus! Peale tantsu aeti meid tubadesse. Lucy (Hiina) oli meie toast ainsana kadunud. Napilt enne kontrolli tormas tuppa ning rääkis, et tema läheb öösel sõprade tuppa peole. :D Ta on kõige crazym asiaat, keda ma kohanud olen. Kõik pakitud kotid oli sinna tuppa juba ära viinud.
Minut enne kontrolli, tormas korealane vetsust välja ning hüüdis, et pott läks umbe! USA vetsupotid..paned rohkem, kui kaks paberit ning see läheb umbe. Brenda (yfu vabatahtlik) koputas uksele ning Lucy tormas vetsu, pani dušši tööle ning teeskles, et on pesemas. Millegi pärast ta ei julgenud neile seda öelda. Rääkisime Brendaga juttu, vetsus dušš juba mitu minutit jooksis, kuni üks hetk Lucy tormas vetsust välja. Potist hakkas selleks ajaks juba vett üle ajama, kõik põrand ujus. Naljakaks muutis asjalolu see, et viis minutit pesemas olnud Lucy, tuli vannitoast riiete ja tossudega välja + dušši vesi endiselt jooksis. :D :D Eks Brenda oli natuke segaduses, aga üleajav vesi viis tähelepanu mujale. Kutsusime ruttu vetsuparandaja, kes vee seisma pani. Meil vedas, saime uue uhke toa, mis on üks uhkemaid ja suuremaid siin hotellis. Wifi töötab isegi natuke! :D Lucyle see teikitas ainult probleeme, kuna tema kohvrite kadumist oli keerulisem seletada.. :D



Ja ongi viimane päev läbi, hakkame bussiga tagasi sõitma. Ma ei taha mõeldagi, kui raske nende inimestega hüvasti jätmine saab olema.. 



















Harry Potter 







Sigatüüka Kool






3 kommentaari: