11 september 2013

Church


Pühapäeval oli see tähtis päev, kui ma käisin esimest korda kirikus. Hostema töötab seal, seega läheb tema juba 7ks sinna. Me hostisaga hakkasime poole 9 ajal minema, enne käisime Bagelseid söömas.
Kirikus toimus väike pidu e Fiesta, kus pakuti parimat Mexican foodi! Enne suurt söömist kuulasime kirikus kõnet/jutlust, millest ma suurt midagi aru ei saanud. Läksime hostisaga natuke enne lõppu ära, et köögis abiks olla. Vedasime sööki üles ning katsime lauda. Sain kahe tüdrukuga ka tuttavaks, kes minuga samas koolis käivad.
Söök oli võrratu (nagu alati), selle valmistas kohalik Mehhiklane. Saime temaga köögis paar sõna ka vahetada, äärmiselt naljakas inimene. :D 

Mis on minu üldmulje kirikust? Mulle väga meeldis seal, need inimesed ja kogu see õhkkond. Kuigi mul väga kiriku tunnet ei tekkinud. Enne teenistust pakuti puuvilju, küpsiseid, kohvi, teed jn. Lisaks oli keset lauda suur sünnipäevatort ja õhupallid.
Mulle meeldib selle kiriku puhul, et seal ei ole vahet mida sa kannad, enamus käivad igapäevariietega. Ainus reegel on, et kõiki inimesi tuleb austada, olgu nad millised tahes. See on üks väheseid kirikuid, kuhu võivad minna ka välismaalased (inimesed, kes inglise keelt ei kõnele). Kiriku põhimõte on, et jumal aktsepteerib kõiki sellisena, nagu nad on. 

Eile ja täna midagi erilist ei toimunud. See on tore, kuidas inimesed muretsevad (:D), aga ma väga mõttetut juttu ei taha ka kirjutada. Täna hommikul istusin 30 minutit direktori kabinetis ja üritasin enda matemaatika klassi välja vahetada (liiga palju materjali). Raske oli kuskile vabakohta leida, lõpuks pandi mind koori. :D Olin natuke mures (kuna ma pole just parim laulja), aga valik osutus väga õigeks. Soome võp on ka seal, mis muudab tunni lõbusamaks.
Pärast tunde oli Cross Country (nagu alati), õues oli +30 kraadi.. Õnneks polnud trenn liiga raske, kuna homme on võistlus. Ma ei tea kas ma mainisin, aga võistlused on meil kaks korda nädalas. Tore on see, et enne võistlusi on meil natuke kergem trenn. :D Nii uskumatu kui see ka ei tundu, aga mulle hakkab vaikselt see trenn meeldima. Asi on nendes imelistes inimestes. 

PS! Peale seda, kui ma nägin Ameerika jalgpallurite trenni, ei suuda ma isegi mõttes meie trenni üle vinguda. Nende trenn oli keset staadioni, päike paistis lagipähe, neil olid tumedad riided + kõik kaitsmed, pikad sokid, kiivrid ja nad lihtsalt jooksid.. Ma ei kujuta ette, kui tihti seal inimesed ära minestavad. Hostema ütles, et sellest aastast on seadusega kehtestatud reeglid, mis keelab teatud temperatuuril selliste riietega trenni teha. Liiga palju surmajuhtumeid.





Päikesekuivatatud tomati Bagle, mille sees oli VÄGA palju creme cheese.


kirik




Aitasime hostisaga süüa viia

sünnipäevalaud


Üks minu lemmikasi! 

Poes kasutatakse väga palju kilekotte..

Hostpere! 


 Meie (peaaegu) iga õhtuse jalutuskäigu rada Brightonis: 







Lapsed on siin väga julged. Lihtsalt tulevad juurde ja räägivad :)


Reggie ja hostisa :) 

Hostema kingitus, karamelli-pähkli-õun. Ülihea! 


Üritan selle nädala jooksul teha üldise postituse, kus räägin USA ja Eesti kooli erinevustest. :)

1 kommentaar:

  1. www.bolavita.fun Situs Agen Judi Online Terlengkap di Indonesia yang menyediakan berbagai Jenis Permainan !

    Aman dan Terpercaya ! Minimal deposit 50ribu saja !

    Informasi selengkapnya hubungi :
    WA : +62812-2222-995
    BBM : BOLAVITA
    Line : cs_bolavita
    WeChat : BOLAVITA

    Aplikasi Live Chat Playstore / App Store : BOLAVITA Sabung Ayam

    VastaKustuta