22 september 2013

Pink Week


Esiteks, ma ei suuda seda ise ka uskuda, aga mulle hakkab Cross Country vaikselt meeldima. See polgi nii raske, kui alguses tundus. Lisaks on viimased trennid nii mõnusad olnud. Neljapäeval jooksime pikka maad, ilm oli pilves ja piisavalt jahe. Samal ajal saime Mariannaga (Soome) kõigest rääkida, siiki teine vahetusõpilane mõistab kõige paremini. 

Terve see nädal oli koolis Pink Week ehk iga päev soovitati midagi roosat kanda. Nädala sees väga kaasa ei mindud, aga reede oli põhiline päev (Pink Friday). Julgen väita, et ainult 5% õpilastest ei kandnud roosat. Koolis müüdi väga odavalt Pink Week t-särke, seega polnud võimalust öelda, et sul pole roosasid riideid. Osad õpilased olid isegi oma juuksed roosaks värvinud (spreiga, mis tuleb pestes maha). 
Peale Cross Countryt sõitsime host vanematega Novisse, Appleisse telefoni ostma.  Uus  iPhone 5C tuli välja. Kuna vanemad mudelid polnud alla hinnatud (nagu me lootsime), ostsin hoopis 5C (4S ja 5C hinna vahe oli ainult 100$). 5S tuli eile välja, üliilus!, aga ma ei raatsi telefoni peale nii palju raisata.  Tegime mulle sim-kaardi ka ära ja õnneks on kõik suuremad ostud tehtud! Selles hiiglaslikus kaubamajas oli host vanemate lemmik pitsa restoran (California pizza), kuhu me ei saanud minemata jätta.  Tõesti, see oli parim pitsa (5-juustu-tomati), mida ma söönud olen! 
Pärast viskasid host vanemad mu kooli, läksin football game’ile. Algselt plaanisime Hiina ja Vieetnami võpiga koos minna, aga mul läks Novis kauem. Kohe väravate lähedal saime  Hispaania võpi, Carlosega, kokku. Meie New Student Grupi liige ka just jõudis, seega läksime Hiinlast ja Vietnamlast otsima.   
Õpilastele oli terve vasakpool broneeritud ja kõik olid roosad! Leidsime Hiina ja Vietnami võpi üles, lisaks kohtasin väga palju tuttavaid ja uusi inimesi. Tundsin mängijatele ja Cheerleaderitele kaasa, kuna õues sadas padukat ja väga libe oli.
Peale mängu toimus kooli spordisaalis Movie Night, vaatasime Great Gatsby’d. Kohale oli veetud hiiglaslik ekraan ja lisaks müüdi 1$ eest jäätist, popcorni jne. Südaööl sain Hiina võpiga koju. Üli mõnus päev! 

PS! Hiina võpi jutu järgi, ei ole neil alkoholi ostmise/tarbimise vanusepiiri. Kõik võivad juua, olenemata vanusest. Tulemus:  alkohol ei tundu nii ahvatlev ja pidudel, kui nad üldse joovad, joovad kõik mõistusepiires. 

Täna oli Cross Country race. Buss läks kooli eest kell 7:30, meie jooks algas alles 12.00. 3,5 tundi ootamist läks üllatavalt ruttu, Marianna lasi mulle Soome laule (täitsa kodune tunne tuli). 
Õhtul toimus host ema kirikus Wedding Fashion Show. Kohale jõudes sain teada, et hakkan pulmakleidi modelliks. Lisaks minule oli veel seitse tüdrukut. Pidime lihtsalt kirikus kaks tiiru tegema, peale mida toimus väike show (laudli ja näideldi) ning saime süüa. Kõik oli väga uhke- inimeste riietus, nõud jne. Sain jälle paljude inimestega tuttavaks (ühe tüdruku parim sõber elab Soomes!) ja väga tore õhtu oli. Kõik päevad on nii toredad! :D 



Kokanduse grupp (ma olen mustas paremal)

Röstsaia tasku 


Parim jäätise koht! 



Pink Week





Marianna (Soome)!

Vasakul- roosa- on õpilaste ala 

Movie night

Tänane race 


Cassie - mina 

Ma olen vasakult neljas (ainus kellel on suu kinni)

Wedding Fashion Show



Jook 




Cassie- mina - kolm modelli


PS! Täna sai mul siin kuu aega oldud (uskumatu kui ruttu aeg läheb!). 

2 kommentaari:

  1. www.bolavita.fun Situs Agen Judi Online Terlengkap di Indonesia yang menyediakan berbagai Jenis Permainan !

    Aman dan Terpercaya ! Minimal deposit 50ribu saja !

    Informasi selengkapnya hubungi :
    WA : +62812-2222-995
    BBM : BOLAVITA
    Line : cs_bolavita
    WeChat : BOLAVITA

    Aplikasi Live Chat Playstore / App Store : BOLAVITA Sabung Ayam

    VastaKustuta