14 september 2013

Cross Country race


Koolis oli tore. Music Humaitys mängisime ühte haiget pulgakommi edasiandmise mängu :D. Kõik võtsid ühe kommi ning pidime ringis edasi andma. Loomulikult keegi seda teha ei suutnud, nii et lõpuks oli u 10 pulgakommi põrandal, poolte käes polnud ühtegi ja osadel olid pihud komme täis.. Vähemalt naerda sai. 
Kell 11ni pidin tundides olema, siis läksime XC racele. Õues oli täna uskumatult külm, umbes 16 kraadi. Meil, soomlasega, polnud loomulikult sooje riideid kaasas, aga nagunii pidime enamus ajast jooksma. Race toimus koolist tunni aja kaugusel, linna nime ei mäleta. Kohale oli tulnud meeletult palju XC tiime, see üritus meenutas isegi natuke sügisjooksu! Ainult, et jooks toimus golfiväljakul. 
Stardis oli meeletult inimesi. Kokku tehti vähemalt 3 erinevat starti, kuna muidu oleks liiga paljuks läinud. Jooksurajal kukkusid osad kokku, kõige jubedam vaatepilt oli üks näost valge teadvusetu tüdruk. Peale seda oli keeruline normaalselt hingata. Üldiselt ongi nii, et need kes sporti teevad, võtavad seda väga tõsiselt. Igal võistlusel antakse endast maksimum, peasi, et koolile edu tuua. 
Peale Race jooksime 15 minutit lõdvestuseks, venitasime ja saime süüa! Ühe tüdruku ema oli meile kaks kastitäit Bagelseid, Cream Cheese ja Peanut Butterit toonud. Kooli juurde tagasi jõudsime alles õhtul 7-ajal. Julgen väita, et see oli parim Race, mis meil olnud on + jooksin 1 minut parema aja kui eelmine kord (25:15). 

Õhtul läksime Maddyga kinno, üks uus õudukas tuli välja. Mulle õudukad ei meeldi, aga kino ja popcorni vastu pole midagi. See kord olime suures saalis, mis oli paksult rahvast täis. Enne filmi tuli 15 minutit reklaame ja neist pooled rääkisid, kuidas kinos käituda tuleb. Nüüd saan aru miks...see oli reaalne lasteaed mis seal toimus. Keegi ei suutnud vait olla, koguaeg kas keegi rääkis, tegi "tšššššš" v karju "shut up!". Filmi ajal jooksid inimesed sisse-välja, korravalvurid kutsusid inimesi korrale ning üritasid neid (edutult) välja visata.  Film  ise oli jube, poolt filmi ma ei vaadanud. :D Pärast käisime Macist (Dairy Queen oli kinni) närvide rahustamiseks jäätist ostmas. Järjekordne mõnus õhtu ja ees on ootamas Cross Country vaba nädalavahetus!









Kiiremate jooks, neid oli üsna vähe






2 kommentaari:

  1. www.bolavita.fun Situs Agen Judi Online Terlengkap di Indonesia yang menyediakan berbagai Jenis Permainan !

    Aman dan Terpercaya ! Minimal deposit 50ribu saja !

    Informasi selengkapnya hubungi :
    WA : +62812-2222-995
    BBM : BOLAVITA
    Line : cs_bolavita
    WeChat : BOLAVITA

    Aplikasi Live Chat Playstore / App Store : BOLAVITA Sabung Ayam

    VastaKustuta