28 september 2013

Team Dinner


Nii neljapäeval kui ka täna,  oli meil koolis tuletõrje õppus. Pidime esimese tunniajal õues 10-15 minutit seisma.. Väidetavalt tehakse seda talvel ka, peaks vist jope igasse tundi kaasa võtma.
Kokanduses tegime Brokkoli-juustu suppi, ÜLIhea oli! Üks tüdruk küsis, kuidas ta aru peaks saama, et vesi keeb? ...Ma ei imesta enam millei üle. 

Õhtul oli meil Cross Country team dinner. Üldiselt on see iga nädal, vähemalt ühe korra, enne võistlusi. Kõik võtavad midagi söödavat kaasa ning minnakse kellegi koju, kes on nõus enda juures korraldama. See kord oli väike segadus, seega olime ühes mõnusas pargis, järve ääres. Kohale oli toodud hunnik pastat, salateid, kooke, komme, küpsiseid ehk VÄGA palju süüa. Poisid ja tüdrukud on koos, kuid ikka jäi kolmveerand söögist alles. 

Kogu see õhtu oli äärmiselt lõbus, põhilisel olime Marianna (Soome) ja Joshiga. Mängisime jalkat, võrku, sõime, naersime, rääkisime jne. Ma ei väsi kordamast, et kogu Cross Country seltskond on ülitore! 
Kella kaheksa ajal hakkasime ära minema, homme on siiski võistlus (kuhu ma minema ei pea!!! :D). Nii sinna kui ka tagasi sain Sarahiga (trennist), host vanemad läksid sugulaste juurde õhtusöögile. Tagasi sõites oli pime, seega nägin esimest korda Halloweeni kaunistusi. Enamus on vist kuulnud, et USAkad alustavad pühasid kuu aega varem. Mitmed majad on Halloweeni kaunistusi täis (kõrvitsa, oranžid lambid jne) ning see pidi 3x hullemaks minema. Ametlikult on Halloween 31. oktoober, nii põneev! :D 

Kui koju jõudsin, polnud kedagi peale koerte kodus. Ma olin äärmiselt üllatunud, host vanemad tulevad tavaliselt väga vara koju. Läksin üritasin neid kaunistatud maju pildistada, mis väga ei õnnestunud. :D Host vanemad tulid 10-ajal, lisaks Emily, tema elukaaslane ning nende koer. Seega, meil on hetkel siin neli koera, kes kõik jooksevad ja tõmblevad ringi. Ma loodan, et mõni auto või inimene siit mööda ei lähe, siis ma jään vist kurdiks. :D 

PS! Täna sain YFU reiside kohta infot. Neli erinevat reisi, kõik on üsna kallid, aga samas nad sisaldavad väga korralikku programmi. Eks näeb, mis saab. :D 

Ja nüüd kõige tähtsam! 

Kallis issi, palju palju palju palju palju palju õnne ja tervist ja naudi oma elu seal Eestis ja puhka rohkem!! :D 




Ma tõlkisin seda teksti KOLM tundi..

Brokkoli-juustu supp



Marianna 





Parim pilt, mille suutsin teha

Ma võtsin süüa koju kaasa 






8 kommentaari:

  1. Mis kooliga Eestis pärast vahetusaastat plaanid jätkata? Ja kas lähed siis kümnendasse või üheteistkümnendasse klassi?

    VastaKustuta
  2. Nüüd oled kindel, et tuled RAMi tagasi? Sa ei kujuta ette kui hea seda kuulda on :D

    VastaKustuta
  3. Su vana klassiõde :D

    VastaKustuta
  4. Bonus Lucky Draw Imlek Berupa Angpao Dengan total Hadiah 10 Juta Rupiah di situs www.bolavita.fun !

    bolavita situs Agen J U D I online yang sudah berdiri sejak 2012 !

    Minimal deposit hanya 50ribu saja, Menyediakan Segala jenis J U D I Online Lengkap !
    Informasi selengkapnya hubungi :
    WA : +62812-2222-995
    BBM : BOLAVITA
    Line : cs_bolavita
    WeChat : BOLAVITA

    VastaKustuta