13 september 2013

New Student Meet


Täna oli koolis New Students meet, kuhu tulid kõik meie kooli uued õpilased. See on äärmiselt tore, et Brighton mõtleb uute õpilaste peale ja teeb nende olemise nii mõnusaks kui võimalik. Näiteks oli esimesel nädalal sööklas "uute õpilaste laud", et keegi ei peaks üksi vetsus sööma. 
Nüüd nägin nad kõik ära (uskumatu kui palju neid oli! 30-40)  pakuti küpsiseid ning rääkisime mis meile kooli juures meeldib ja mis mitte. Selline kokkusaamine aitab kõigil mõista, et nad pole selles suures koolis üksi. 
Ülejäänud päeva midagi märkimisväärset ei toimunud. Füüsika oli tore ja lihtne, nagu alati. Naljakas, kui aeglaselt kõik ülesandeid lahendavad, Eestis tegime me tunnis umbes 3x sama palju. 
Cross Country oli mõnus kerge, kuna homme on järjekordne race. Jooksime Brightoni linnas väikese tiiru, tegime kiirendusi, venitasime ja kõik. Kui iga trenn selline oleks, võiksin ma seal aasta läbi iga päev käia. 


***

Eile öösel tuli Maddy koju, kuna torm oli Albionis elektriliinid läbi löönud. Keegi ei saanud  kuni pühapäevani kolledžisse jääda. Kodus (täna) valmistas Maddy meile imehea õhtusöögi, ma aitasin ka natuke kaasa. 
Mingi hetk tahtis Maddy midagi teha, host-isa pakkus meile kohe oma autot ning läksime shoppama. Minu ainukesed ostud oli 3 pakki kommi ja Dairy Queeni jäätis. Väga mõnus õhtu oli! :D

Kusjuures, sain just teada, et kaks VÕPi elavad põhimõtteliselt mu kõrval tänaval. Tegime plaane, nii et millalgi on ootamas üks mõnus tüdrukute õhtu hea söögi ja filmiga. :D Üldse on vahetusõpilastega tore koos olla, esiteks, me elame kõik sama asja läbi ja teiseks, mulle meeldib erinevate kultuuride kohta rohkem teada saada. 





Kus on nüüd tervisekaitse amet? See peaks olema mustika tükid..





Maddy :D


2 kommentaari: