19 september 2013

Baseball game & IMAGINE DRAGONS


Vahepeal on nii kiire olnud, et mul tõesti polnud aega kirjutada. Üritan nüüd meenutada ja lühidalt kirjutada. :D 

Esmaspäeva läksin peale Cross Countryt koju (PS! Sain kommi (:D), kuna parandasin minutiga oma eelmise race aega) ja host ema küsis, kas ma tahan baseball game vaatama minna. Loomulikult olin nõus, ise olin veendunud, et lähme koolis toimuvale mängule. Autos sain teada, et lähme kahekesi ja mitte kooli, vaid Detroiti! Tegemist oli suure Michigani mänguga. 
See oli esimene suurem linn, mida ma siin oldud aja jooksul külastasin. Detroit oli palju suurem kui ma ette kujutasin ja me polnud isegi päris kesklinnas. Staadion oli suur, lisaks olid seal meeletult erinevaid söögikohti, karusellid jne. Kohad olid väga head, kõik oli hästi näha. Staadioni taga paistsid suured pilvelõhkujad, mis pimedas olid eriti ilusad. 
Mäng lõppes 22.45, Michigani võiduga! Koju sõitsime umbes kaks tundi, kuna poole teepeal (keset maanteed) oli meeletu ummik.. USA. 
Kokkuvõttes jäin väga rahule! Õues oli küll külm, aga kogus see mäng ja elamus oli megasupertore! Ma olen host perele nii tänulik. 

Teisipäeval oli Cross Country race ja peale seda Seniors night! See tähendab seda, et meil oli viimane n.ö kodu race (järgnevad on kõik linnast väljas), seeniorite jaoks täiesti viimane, kuna nad lõpetavad (k.a VÕP’id). Selle puhul olid tiimikaaslased meile (seenioritele) plakatid teinud ning peale race andsid kõigile valge roosi (+ tegime palju pilte). Imelised inimesed. 
Koju jõudsin kell 6 ja kui autost välja astusin, keeras Danielle maja ette ning mul oli 5 minutit, et valmis saada (Marie ma pühendan selle lause sulle :D). Ma pole mitte kunagi nii kiiresti valmis saanud. Nimelt me läksime Imagine Dragonsi kontserdile (!!), mis oli linnast eemal ja algas 1h pärast. Sõitsime ühte parklasse, kus istusime Danielle sõbra, Tomi, autosse ümber. Danielle n.ö vend (väga hea peretuttav) tuli ka meiega, teda ootasime üle 30 minuti. Minu üllatuseks läksime ainult neljakesi. 
Kontsert toimus Detroidi lähedal. Kuna olime lootusetult hiljaks jäänud (2h), otsustasime autos oma kontserdi teha ning panime Imagine Dragonsi ülikõvasti mängima. :D 
Auto jätsime eemale, kuna enam polnud meil lootustki lähemalt kohta leida + jala saime rutem. Seiklesime natuke mööda maanteed, kuid jõudsime kohale. Uskumatu, aga me pidime ikka 25 minutit Imagine Dragonsit ootama. Mõtlesime just Daniellega süüa ostma minna, kui kõik läks pimedaks ja nad tulid! See oli mega! Tõesti, parim kontsert kus ma käinud olen. Õues polnud ka liiga külm (ma võtsin teki kaasa) ja .. oeh, see meenutas Positivust! :D Megamega. 
Tagasi teel käisime Taco Bellist süüa ostmas. Hea muusika, mitte liiga vaikselt (see on leebelt öeldud), söök ja lahedad inimesed!  Ülimalt tore õhtu!  
Koju sain alles 1 ajal, minu üllatuseks polnud ma täna hommikul väga väsinud. Nüüd muidugi annab vaikselt tunda. :D 



Cross Country plakat + roos


Detroit

Staadion (väga midagi aru ei saa)


Host ema :D 

sissepääs



Üks osa söögikohtadest








IMAGINE DRAGONS! 




Kui me tagasi jalutasime

ja 

KALLIS EMME! PALJU PALJU PALJU ÕNNE JA ILUSAMAT TOREDAMAT ÕNNELIKUMAT EDUKAMAT PARIMAT AASTAT (ja ka järgnevaid aastaid :D) !! 


4 kommentaari: