08 september 2013

Cross Country 1 race


Kirjutan kõige pealt eilsest. Kooli sain õnneks hostisaga ja esimest korda oli mul rahulikutl aega oma kappi avada. Õpetajatel olid kõigil Brightoni footballi särgid, kuna õhtul oli kodumäng. Esimesed kaks tundi läksid nagu ikka, igavalt ja uniselt. Kolmandast tunnist läheb elu käima. 
Füüsikas tegime grupitööd. See oli ülinaljakas, minu grupis olid Tai VÕP ja üks tark poiss. Tegime need ülesanded sekundiga ära, seega jäi meil alati aega muudest asjadest rääkida. Meie kõrval oli ka üks targem punt, nii et saime nendega ka tutvuda. Parim hetk oli, kui Tai VÕP ütles oma perekonna nime, mis oli reaalselt: "Tsanstunkisatndsin" . Tema perekonna nimes on 20 tähte!? 
Matemaatikas tegime ka lasteaia ülesannet, seega saime Hispaanlasega ja tagumiste naabritega nalja teha. :D Tänu neile on minu koolipäev 10x parem ja olen vaimselt valmis Cross Countrysse minema. 
Trenn oli lõpuks ometi rahulikum. Jooksime alla 6 miili, kuna homme (e täna) on(oli) Race.  

Kodus käisin ruttu pesemas ning läksime hostvanematega Brightoni festivalile. Täpsemalt: "Brighton Smokin’ Jazz and Barbecue Blues" festival. Nagu alati, oli seal meeletult palju  erinevaid söögikohti. See kord oli igal pool liha, BBQ festival ikkagi. 
Hiljem istusime ühes hubases kohvikus ja sõime kooki, mida nimetati Pudinguks. Hästi mõnusa maitsega oli, veidi nagu piparkook. Hostisa "sõber" helistas ja kutsus ennast meie lauda. Enne tulekut leppisime kokku, et ma olen väga väsinud ja peame ruttu ära minema. 

Täna hommikul kogunesime 6:30st kooli ees, ma olin esimene. Sain esimest korda kollase koolibussiga sõita (!), mis polnud üldse nii ebamugav, nagu kõik räägivad. Tunni ajaga olime kohal, panime Brightoni lipud püsti ning hakkasime soojendust tegema. Jooksime võistluse raja läbi, tegime erinevaid kiirendusi ja harjutusi. Pärast sain teada, et võistlusel peame kaks korda soojendusringi jooksma.. 
Stardis seisid kõik võistlejad rivis ning hakkasime samal ajal jooksma. Distants oli kilomeertrites 5, mu aeg oli 26 minutit. Esimese koha tulemus oli 16 minutit!! Peale võistlust jooksime 2km lõdvestuseks, venitasime ja siis saime SÜÜA! 

Ma lihtsalt pean Ameerika inimestst ning oma tiimikaaslastest kirjutama. Ma räägin praegu sellest, mida näinud olen ja ma tean, et kõik inimesed ei ole sellised. Aga Cross Cauntry inimesed on ühed kõige kokkuhoidvamad ja toetavamad inimesed keda ma tean. Iga trenn nad korrutavad "Good job" ning tugevamad ergutavad nõrgemaid. Mitte kunagi keegi ei vingu, et mõni harjutus on liiga raske või nad ei taha seda teha. Nad kunagi ei viili ega kõnni, kui treener parajasti vaateväljast kadunud on. Nad lähevad alati igasse trenni, mitte ainult siis kui tuju ja viitsimist on. Näiteks on meil trennis üks karkudega tüdruk, kes teeb samal ajal erinevaid jõuharjutusi, kui meie jookseme. Ta tuli isegi võistlusele täna kaasa elama! 
Võistulstel olin ma lihtsalt shokeeritud. Polnud vahet, kas mina läksin kellegist mööda või keegi minust, ikka ütlesid isegi teise tiimi liikmed "Good job!". Ma pole veel kunagi näinud, et konkurent ütleb kellegile "Good job".  Finišis jooksid lõpetanud tiimikaaslased jääkülma veega vastu, kallistasid ja lõid high-five’i.  
Mul on neilt väga-väga-VÄGA palju õppida ja ma ei suuda lihtsalt sõnadega väljendada, kui suurt austust ma nende inimeste vastu tunnen.  


 * * * 
Õhtul sõitsime Novisse, et mulle iPhone osta. Seal on üks suurem kaubamaja, kus on  vist lähim Apple pood. Läksime sinna, pood oli ülerahvastatud ning lõpuks tulime tühjade kätega ära. Lihtsalt, järgmine nädal tuleb uus iPhone välja ja siis vanade hinnad lastakse alla. 
Ostsime hoopis ühest küpsisekohvikus peanutbutteri küpsiseid ja viisime hostema koju. Me hostisa ja Alexiga läksime kinno, enne seda sõime Pitsa Hutis kõhud täis. 
Kinos vaatasime Alexi valitud Action film, mis oodatust normaalsem. Avastasin ka ühe suure erinevuse Eesti ja USA kino vahel. Nimelt, kui ostad näiteks popkorni ja sul saab see poole filmi peal otsa, võid minna küsima ning nad täidavad sul selle uuesti ära. Sama on ka joogiga. 

Ma juba olin ära unustanud, kui mõnus koht kino on. :D 





Ma olen esimeses reas vasakult kolmas (al blondist tüdrukust)


Tüüpiline, tüdrukute vetsus on km rivi (mis oli poole pikem, kui näha) ja poiste vetsus pole kedagi.

Vastas tiim


Neil on selline komme, et iga üks teeb kellegile sellise "postri". Üliarmas. 

Lõunasöögi kaaslased


Füüsika














"Puding"



See küpsise koht



Võtsime selle popkorni hostisaga kahepeale.. see oli ikka väga suur.



6 kommentaari:

  1. Birkuuuuu!!! Enamikke pilte ei näe, nende asemel on keskel väike sinine ruut ja küsimärk :( Tee midagi!!! :D

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Whaaat.. mul näitab, et kõik on korras. Aga aitäh, et ütlesid, ma üritan midagi teha! :D

      Kustuta
  2. Kui ms Chigagoa olin hotellis siiis seal oli samasuguse 20 tähelise perekonnanimega tüdruk. :D keegi ei suutnud seda hääldada. :D

    VastaKustuta
  3. www.bolavita.fun Situs Agen Judi Online Terlengkap di Indonesia yang menyediakan berbagai Jenis Permainan !

    Aman dan Terpercaya ! Minimal deposit 50ribu saja !

    Informasi selengkapnya hubungi :
    WA : +62812-2222-995
    BBM : BOLAVITA
    Line : cs_bolavita
    WeChat : BOLAVITA

    Aplikasi Live Chat Playstore / App Store : BOLAVITA Sabung Ayam

    VastaKustuta