15 detsember 2013

Cookies


Hommikul läks kohe tuju heaks, kui aknast välja vaadates, olid kõik teed ja puud lumega kaetud. Terve päev sadas lund ja tuiskas, mu üks lemmikilmasid (?). 
Hommikul läksime varakult Christmas shoppingule..ega palju aega pole jäänud. Esimesena sõitsime post officisse, et mu pakk lõpuks ära tuua. Neljapäeval leidsin selle elevust tekitava paberi, et mulle on pakk! Kätte saamiseks pidin järgmise päeva pärastlõunani ootama. Läksime õhtul, pakk oli endiselt postiautos. Täna käisime uuel katsel. Pakki otsiti tükkaega tagaruumist. Ei leitud. Pidin allkirja andma (miks, jäi arusaamatuks) ning lahkusime jälle tühjade kätega. Pakk lubati õhtu jooksul, või hiljemalt homseks, üles leida. Õhtuks hakkasin juba muretsema, et pakk on kaduma läinud. Kuid kõne siiski tuli ning pakk on mind ootamas. :)) 

Lõunasöögi ajaks olime kõik shoppingud lõpetanud, käsime söömas ja sõitsime host vanemate sõprade juurde. Terve tee oli sees nii mõnus tunne. Maja asus metsa sees, kõik koha olid lumega kaetud ja lund tuiskas. Pereemal on iga-aastaseks traditsiooniks kogu maja küpsistega ära katta. Küpsised küpsetab kõik ise, päeva jooksul tegi ta neid üle 500! Me jõudsime natuke vara ning tegemine oli alles poole peal. Mingi aeg saabus sinna kõige elujõulisem vanem naisterahvas. Hüppas ja kargas igal pool ringi ning hiljem sain teada, et ta ei tunne oma vasakut kätt ega näo poolt?! See muidugi seletas asjaolu, kui ta oma vasakut kätt vastu lauda peksis, ilma erilist emotsiooni välja näitamata. Uskumatu. Kui ta rääkis, polnud absoluutselt aru saada, et ta ühte nöopoolt ei tunne. Vasak käsi liikus ka täiesti normaalselt. Kui see teemaks tuli, küsis ta suurte silmadega, kas ta peaks siis ratastoolis surma ootama ning tegi enda üle nalja. 
Lõpptulemust me ei kahjuks ei näinud, pidime koju minema (Emily ja Ceoff ootasid). See-eest homseks lubati meile küpsiseid tuua! :D 

Ülejäänud õhtupooliku olime enamasti kodus. Kõik suuremad plaanid jäid katki, kuna lund sadas. Rookisime host isaga lund, või no, tal oli mingi mootoriga masin, ma jooksin labidaga sabas. Toas ootas meid maitsev õhtusöök. Kui lõpetasime oli host isal vaja poodi jälle minna, läksime Maddyga talle seltsiks. Host ema on juba ammu loobunud. :D 

Homme loodan oma paki kätte saada, nii põnev!!! :D 



Ma endiselt pildistan oma sööke.. 

Pilt pole üldse see, mis tegelikult oli :(







Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar