14 detsember 2013

Track and Field / viimane kontsert


Sellest nädalast algasid Track and Fieldi talve trennid. Kuni märtsini, ainult kolm korda nädalas ning ei pea iga kord kohal käima. Olen sellega väga rahul, kestab 1,5 tundi, jookseme, teeme kiirendusi, oleme jõusaalis jne. Alguses on poisid ka meiega. Nende kambavaim toob nii palju energiat ja naeru igasse trenni. Isegi rasked harjutused, tunduvad palju kergemad. 
Tüdrukuid oli esimeses trennis ka päris palju kohale tulnud. Osad polnud sellise trenniga harjunud ning teise soojendusringi ajal, istus juba esimene raja kõrval, hing kinni. Teises trennis oli juba tunduvalt vähem inimesi. 
Treenerid on ka parimad, keda tahta. Suur mustanahaline mees ning äärmiselt tore  vanem naisterahvas. 

Teisipäeval oli meil kooriproov, 4 tundi. Pidime oma esinemise kleidid selga panema, soengud tegema ja kogu kontserdi läbi proovima. Meil oli kaks laulu, üks neist kukkus eriti halvasti välja. :D  Lõdisesime seal külmas kolm tundi. Aga siiski, uskumatu, kui imelised hääled kõigil on. 
Seniorite lõpulaul oli ka väga ilus, seisime kõik käest kinni rivis, osadel tulid lõpus isegi pisarad silma. 

Täna (13.12l) oli meil siis kontsert,  minu jaoks viimane (kus ma esinen), kuna järgmisest semestrist mul enam koori ei ole. Pidime terveaeg lava taga istuma, aga aeg läks ruttu ja inimesed on toredad. Seniorite laul ("All is well") oli tõesiselt võimas ja niii ilus!  Pooltel olid pisarad silmas ja aplausi ajal tõusid paljud saalis püsti. Imeilus. 

Öösel otsustasime Maddyga kinno minna. Kinos oli vähe inimesi (lõpuks ometi :D), ostsime popkorni ja filmi osas väga valikut ei olnud, vaatasime "Delivery Man"-i. Täitsa armas film, palju väikseid lapsi. Kuigi siiski üsna mõttetu. :D 
Ööseks lubati suurt lumetormi, eks näeb mis siin toimuma hakkab. Hetkel on väga külm, tuulevaikne, lund ei saja.. Eestis oli ilmselt hullem torm. 

PS! Mu füüsika klassis lasi üks pois endale klamerdaja pähe (selle klammerdajaga, mis on mõeldud paberite seina külge panemiseks). Jäi terveks õnneks. 



Osad võtavad jõule väga tõsiselt (see on väike osa, mis pildi peal näha on)




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar