23 detsember 2013

Jõulupidu 3


Eilsest olid kõik nii läbi, et hommik algas meil (v.a host emal, kes pidi tööle minema) alles 11-ajal! Hostisa haaras panni ja hakkas omlette tegema. Seda oskab ta tõesti hästi. Hiljem oli meil tore hommikusöök, ühise laua taga. :D Hostisa rääkis elavalt, kuidas täna teeme Suzy (hostema) day ja viime ta KOLM korda Cascosse, Twelve Oak Malli ja Kohli. Alustuseks  viisime ta lõunale. Ühe inimese jaoks oli seda kõike liiga palju, nii et  saime iga üks väikese osa.  Soe toorjuustu sushi oleks justkui mulle loodud. 
Peale sööki läksime Cascosse. Host isa hakkas mind enda "assistendiks" kutsuma ja uuris iga minuti tagant, mis järgmiseks plaanis on.. Cascos pakuti seekord isegi JUUSTUKOOKI!  Käisime ikka paar korda sealt mööda. :D  Ilus vaheldus host isa laua jutule. Tal on ju toas veel natuke ruumi, kuhu paar uut lauda sokutada. Kolmest korrast Cascos ei tulnud midagi välja, läksime koju.  Host isa ei saanud ilmselgelt rahu ja hakkas oma lipsudest jaurama. Sõitsime Maddy ja host isaga Twelve Oak MAlli. Isegi Riley võttis kaasa.  Host isa väitis, et tal on uut mantlit vaja (kuna ta läheb ju Miamisse tööreisile, kus on ilmselgelt talvemantlit tarvis). Esimest korda jäin tema valikuga rahule. Poosetas päris mitu minutit peegli ees ja tegi endale nägusid.. :D 
Viisime kõik koju ning läksime Maddyga tagasi. Suutsime seal täiesti ajataju kaotada ning lõpuks avastasime, et kell saab varsti VIIS! Meil oli kella kuueks suur trobikond külalisi tulemas ning palju asju oli vaja ära teha. 
Täpselt kell kuus hakkasid külalised järjest saabuma. Tegemist oli host ema Youth Groupi jõulupeoga. Süüa oli jälle meeletult: küpsised, tacod, tortillad, piparkoogid, koogid, puuviljad jne. Kõigil oli kingitus ka kaasas, White Elephant Gift.  Alustasime loomulikult söömisega. Ma ei söönud vist eelmise aasta jooksul ka nii palju küpsiseid, kui viimase kahe päeva jooksul. Nüüd mul kõik kohad sügelevad, pole kindel, kas asi on liigses suhkrus või milleski muus. 
Peale sööki hakkasime piparkooke kaunistama. Siinsed piparkoogid pole Eesti omadega isegi võrreldavad. Mulle meenutasid need rohkem paksu, keeksi sarnast, küpsist.  White Elephant Gifti avamised jätsime viimaseks. Kes pole kursis, siis White Elephant Gift on midagi lolli, a la vanad mängukaardid vms. Ma sain endale Michigani koti ja läikiva sisaliku mänguasja. 
Selline möll oli siin, et kui külalised läinud olid, viskasime kõik diivanile pikali. Host ema ütles naljaga, et nüüd peaks midagi kangemat võtma. :D 
Õhtul sai jälle nalja, kui host isa hakkas Family Guyd vaatama. Mainisin talle, et mu sõbra arvates, näeb ta nagu Peter Griffin välja. Tuli välja, et väga paljud host ema ja Maddy tuttavad on sama öelnud. Kogu õhtu vestlus keerles selle ümber ja mul tulid lõpuks naerust pisarad silma.. 

PS! Host ema ema kinkis mulle 50$ Olive Gardeni kinkekaardi (mu üks lemmikuid itaalia restorane siin).. Mida veel tahta! :D 









Peaks vist piparkoogi kaunistajaks hakkama



Kui külalised läinud olid 



Maddy postitas host isa fb seinale. :D 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar