17 detsember 2013

Eesti pakk!


Pühapäev algas väga mõnusalt, õues tuiskas ja tegin ühe lõõgastav jooksu! Kõik oli nii ilus ja tore.. oleks mul ometi keegi, kes selle sõnadesse paneks. Kui oma tavapärase ringi olin lõpetanud ning uksest sisse astusin, küsis Maddy kas ma tahaks temaga jooksma minna. Läksime. Maddyle sellest korrast piisas, karjus tagasi jõudes, et ta ei lähe enam kunagi jooksma.  Või vähemalt järgmised kuus kuud. :D Õhtul tundis ta end juba paremini ning ehk ta siiski jätkab oma eesmärkide poole püüdlemist!  
Kui host vanemad koju tulid, läksime iga päevasele poe-jalutuskäigule. Host isal oli jälle midagi vaja, nii et käsime Green Oak Mallis. Õnneks ma ei võtnud rahakotti kaasa, leidsin mõned asjad, mida oleks osta tahtnud. 
Koju tagasi jõudsime alles õhtul.  Selle üle vist enam keegi ei imesta, et 30 minutit hiljem tormas host isa uksest välja, tal oli jälle midagi vaja. Ja ta väidab, et talle ei meeldi shoppamine!?  Õhtusööki sõime Tee Bonez, tüüpiline USA koht. 
Oma pakki ma endiselt kätte ei saanud. Kuid see-eest, tuli host ema koju suure küpsisekarbiga, mille ta selle sama naise käest sai, kelle juures me eile cookie partyl käisime. 

Täna ärgates mul juba sees keeras ja käed värisesid. Blood Drive! Koolis läks natuke paremaks ning mingiks hetkeks suutsin selle (peaaegu) ära unustada. Sõbrad teevad imesid! :) Esimeses tunnid pidi keegi tulema ja mu õigesse kohta viima. Istusin ja ootasin, kedagi ei tulnud. Kokanduses sain teada, et Annat ka ei kutsutud. Ilmset vahetusõpilasi ei lasta sinna ja tuleb tunnistada, et ma olin/olen väga õnnelik. Mul hakkas juba teiste sidemes käe vaatamisest paha.
Ülejäänud päev möödus hästi, kui välja jäta fakt, et ma suutsin raamatukogus kõik arvutid välja suretada.. ma pidin infarkti saama. 

Peale tunde ootas mind kodus parim üllatus - Eesti pakk!!!! Raske on sõnadesse panna, kui õnnelik ma sel hetkel olin. Ma olen selle pakiga neli päeva jamanud, lõpuks ometi sain selle kätte!! Avades täitus terve mu tuba Eesti lõhnaga.. Kõige tipuks sain veel ühelt armsalt inimeselt jõulukaardi! Aitähaitäh teile!! :D Tegite mu päeva veel ilusamaks! :D:D 

Õhtul käisime Maddy ja host empsiga Taco Mondayl, Brandon polnud kahjuks kodus.  Maddyga sõitsime hiljem veel paarist poest läbi, tal oli kingitust tööjuurde vaja. Midagi ei leidnud, loobusime ja tulime koju. Sain oma kodutöid jätkata. See on väga hea, et mul siin õpida natuke ikka on, järgmine aasta kergem järjepeale saada. 

Nautige kõik viimast koolinädalat sel aastal, jooge glöggi ja sööge piparkooke!! :)


Maddy



Nii armas põõsas (paremal) :D




No vaadake neid Eesti pabereid! 

:D:D:D (Y)


Natuke jõule Teile 



7 kommentaari:

  1. Kui palju on Sinu inglise keel varasemaga võrreldes paremaks muutunud? Kas eesti keeles rääkida on keerulisem kui varem?
    Nagu näha, küsimusi mul jätkub :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Paremaks on kindlasti läinud, aga mõni päev on siiski tunne, et ma ei saa seda keelt kunagi selgeks. :(:D Õnneks on veel 6 kuud aega.
      Eesti keelt on natukene keerulisem rääkida, põhiliselt siis, kui tuleb kõva häälega rääkima hakata. Kui niisama sõpradega rääkida, on sama mis enne ma usun. :D

      Kustuta
  2. see viimane video on täpselt selline, mida me jõulude ajal glögi juues minu juures kuulasime koguaeg...ooooeeeeh....miss you to the moon and back! musi!

    VastaKustuta
    Vastused
    1. I know! See oli täpselt minu mõte, kui ma seda esimest korda kuulasin. Õnneks aeg lendab ja varsti istume jälle koos sinu juures, joome glöggi ja vaatame youtubest kamina videot (kui me just tuletegemist ära ei õpi)!!!!

      Kustuta
  3. Okei, ma ostan tikud ja hakkan harjutama. Saab järgmisteks jõuludeks selgeks äkki...

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Good plan. Mul on siin elektrituli, pole midagi põletada :’(

      Kustuta
  4. replica goyard bags visit this page v9k41s4a08 replica evening bags you could try this out h3z17a5c59 replica louis vuitton bags replica radley bags replica bags sydney replica gucci r1c09p5p28 replica bags in pakistan

    VastaKustuta